TUOTEUUTUUS: Recticel Insulation: PIR-eriste Powerwall®+

 

Suomessa valmistettu tuulettuville julkisivuille tarkoitettu PIR-lämmöneriste Powerwall®+ on kehitetty vaativiin olosuhteisiin. Tuulettuva julkisivurakenne voidaan pitää ohuena ja yksinkertaisena, jolloin virheiden mahdollisuus on pienempi. Tuotteessa on alumiinipinnoite molemmin puolin. Pinnoite on lujasti kiinni ja varmistaa toimivuuden tuulisissakin työmaaolosuhteissa.

TUOTEUUTUUS: Recticel Insulation: PIR-eriste Powerwall®+

Ulkoseinän U-arvoon 0,17 W/(m2∙K) riittää 130 millimetrin paksuinen Powerwall®+ eriste. Eriste toimii kosteusteknisesti samalla tavalla molempiin suuntiin. Recticelin valmistamat PIR-lämmöneristeet ovat umpisoluisia, eivätkä ime kosteutta. Täyden mittakaavan polttokokeen mukaisesti PIR-eriste Powerwall®+ soveltuu valtaosaan tavanomaisista P1-paloluokan kohteista, jotka ovat enintään 28 metriä korkeita.

Recticel on julkaissut uuden oppaan tuulettuville julkisivuille suunnittelijoiden työn helpottamiseksi.

Lisätietoa: recticel.com

Luokitukset

Julkisivu

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...