TUOTEUUTUUS: Rockwool Finland: REDair-eristejärjestelmä tuulettuville julkisivuille

 
TUOTEUUTUUS: Rockwool Finland: REDair-eristejärjestelmä tuulettuville julkisivuille

 

Rockwool lanseeraa REDAir-eristejärjestelmien perheen tuulettuville julkisivuille kaikenlaisiin seinärakenteisiin. Järjestelmät sopivat sekä korjaus- että uudisrakentamiseen ja toimivat kerrostaloissa yhtä hyvin kuin pientaloissa. 

REDAir FLEX- ja REDAir MULTI ‑järjestelmissä käytettävät REDAir BATTS ‑eristyslevyt on valmistettu palamattomasta kivivillasta, joten tulipalon sattuessa palo ei pääse leviämään eristeessä. Kivivilla toimii sen takana olevien rakenteiden ja kantavien osien passiivisena palosuojauksena.

Järjestelmä soveltuu myös ratkaisuihin, joissa julkisivussa käytetään useita eri materiaaleja. REDAir tarjoaa vapauden luovuudelle ilman, että muotoilusta tai tehokkuudesta joudutaan tinkimään. Enää eristevalinta ei aseta rajoittavia vaatimuksia suunnittelulle. 

REDAir-järjestelmällä energiasaneerauksen voi toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti. Järjestelmän ansiosta rakennuksen muutosten arkkitehtoninen ilme voidaan suunnitella täysin vapaasti. Lisäksi REDAir MULTI ‑järjestelmällä voidaan oikaista vanhan julkisivun vinouksia ja vikoja.

Lisätietoa: rockwool.fi

Luokitukset

Julkisivu

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...