TUOTEUUTUUS: Rollock, Innovatiivinen älyovi

 
TUOTEUUTUUS: Rollock, Innovatiivinen älyovi

Kotimainen älylukkoja valmistava Rollock ja joukko suomalaisia ovivalmistajia ovat yhteistyössä lanseeranneet älyoven, joka yhdistää oven ja lukon innovatiiviseksi kokonaisuudeksi. Älyovi on kodin portti, joka helpottaa päivittäistä asumista ja liikkumista. Ovi mahdollistaa kotiin tilattavat palvelut, esimerkiksi ruokalähetti- ja siivouspalvelut. 

Älyovet on tehty kestämään pohjoisen vaativia olosuhteita. Ratkaisu soveltuu niin asumiseen kuin toimitiloihinkin. Älyoven voi tilata suoraan ovitehtaalta, jolloin oveen on jo valmiiksi asennettu älylukko kohteeseen saapuessaan. Älyoven myynti tapahtuu yhteistyössä mukana olevien ovivalmistajien myyntiorganisaatioiden kautta, markkinoinnista vastaa Rollock. 

Älyovi-yhteistyössä ovat tällä hetkellä mukana ovivalmistajista Kaskipuu Oy, Piklas Oy Edux-ovet Oy, Alavus Ikkunat Oy, Lammin Ikkuna Oy ja älylukitusyrityksenä Rollock Oy. 

Luokitukset

Ovet

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...