Tuoteuutuus: Sadex: markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä

 

Kotimainen perheyritys Sadex Oy tuo toukokuussa markkinoille sadevesijärjestelmän äänenvaimentimen, jonka ansiosta sadeveden tiputusäänet eivät enää kantaudu taloon häiritsevästi.

Tuoteuutuus: Sadex: markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä

Kuva: sadex.fi

Kyseessä on Lapuan Piristeelin valmistama Pisko-sadevesijärjestelmä, joka on varustettu patentoidulla Silence-vaimentimella. Sadevesikourut valmistetaan teräksestä, joka on paksun pinnoitteen ja painavamman rakenteensa ansiosta hiljaisempi kuin esimerkiksi alumiinikouru.

Sadex on myynyt Silencen ensimmäistä versiota jo muutaman vuoden ajan. Nyt lanseerattavassa versiossa on uusi paranneltu kiinnitysmekanismi, ja tuote on saanut myös patentin. Silence-vaimennin asennetaan syöksytorven ulosheittäjään, jossa se pysyy tukevasti paikallaan. Kiinnittämiseen ei tarvita ruuveja tai liimaa. Kiinnitystapa ei myöskään kerää roskia tai tee reikiä järjestelmään.

Sadex asentaa jatkossa kaikki puolipyöreät sadevesijärjestelmät Silence-sadevesijärjestelmänä. Silence-sadevesijärjestelmä on kehitetty erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin.

Lisätietoja: sadex.fi

 

 

Luetuimmat uutiset

  RakennusFakta.fi

  RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

  Tutustu palveluun
   
   
   
   
   
   

  RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

  Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...