TUOTEUUTUUS: Schneider Electric: Wiser-kamera

 

Schneider Electric on tuonut markkinoille Wiser-älykotijärjestelmään liitettävän, ulkokäyttöön tarkoitetun valvontakameran. IP56-luokiteltu kamera integroituu Wiser-ekosysteemiin, mikä mahdollistaa kameran linkittämisen sovelluksen tarjoamiin automaatiomahdollisuuksiin. Liikkeentunnistuksen avulla kameran voi aktivoida silloin, kun se havaitsee tapahtumia, ja haluttaessa kamera lähettää automaattisia kuva- tai videoilmoituksia puhelimeen salatun pilviyhteyden kautta.

TUOTEUUTUUS: Schneider Electric: Wiser-kamera

Kamera voi sytyttää Wiser-älykotijärjestelmään asetettuja valaistustilanteita ja kääntää älypistorasiaan kytketyn radion päälle.

Ulkokäyttöön tarkoitettu uutuuskamera kuvaa FullHD-tasoista kuvaa (1080p) sivusuunnassa 128 asteen alueella ja pystysuunnassa 54 asteen alueella. Kameran kuva on selkeää pimeässäkin 10 metrin etäisyyteen asti.

Kamera asennetaan ruuveilla joko seinään tai kattoon. 

Lisätietoa: se.com/fi/fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...