Tuoteuutuus: Sigma50-huuhtelupainike: kaarevaa eleganssia kylpyhuoneeseen

 

Seinä-wc:ssä ainoa asia, joka wc:n huuhtelutekniikasta jää näkyviin, on huuhtelupainike. Sen voi valita oman tyylinsä ja makunsa mukaan. Painikkeen voi myös vaihtaa jälkikäteen. Uudistuneen Geberit Sigma50 -huuhtelupainikkeen muotoilua on muutettu entistä keveämmäksi.

Tuoteuutuus: Sigma50-huuhtelupainike: kaarevaa eleganssia kylpyhuoneeseen

Suosittu Sigma50-huuhtelupainike on uudistunut entistä elegantimmaksi. Korkealaatuisen painikkeen perusta on tehty kestävästä ruiskuvaletusta sinkistä. Sen pintamateriaaliksi voi valita lasin, aidon liuskekiven, muovin tai metallin. Värivaihtoehtoja on kahdeksan: valkoinen, musta, kromi, harjattu teräs, tummanharmaa Mustang-liuskekivi, savulasi sekä hiekan tai umbran sävyinen lasi.

– Sigma50-painikkeesta on mahdollista saada myös yksilöllinen malli, jonka etulevyyn voi halutessaan painattaa itselleen mieluisan valokuvan tai muun kuva-aiheen. Yksilöitävän painikkeen voi yhtä hyvin päällystää omavalintaisella materiaalilla, esimerkiksi kylpyhuoneen seinälaatalla tai vaikka puulla. Mikä vain omaan kylpyhuoneeseen parhaiten sopii, vinkkaa Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Jos seinä-wc:n asennuselementtiin on tuotu sähkövalmius, huuhtelupainikkeeseen on mahdollista liittää DuoFresh-hajunpoistomoduuli. Se lisää huuhtelupainikkeen toimintoja. Hajunpoiston lisäksi moduulissa on mukavuusvalo, joka helpottaa wc:n käyttöä öiseen aikaan. Hajunpoistossa voi valita, käynnistyykö toiminto automaattisesti silloin, kun joku istuu wc-istuimelle vai silloin, kun se käynnistetään katkaisijasta.

– Hajunpoistomoduulissa on myös valmius raikastinpuikkojen käyttöön. Täyttöaukko jää huuhtelupainikkeen taakse. Sen kautta on helppo lisätä uusi raikastintikku parin viikon välein. Moduulin kouru ohjaa raikastintikun huuhtelusäiliöön juuri veden pinnan alapuolelle, missä se sulaa hitaasti. Huuhteluveteen lisätty raikastintikku varmistaa wc:n raikkaan tuoksun, Laakso kertoo.

Geberit Sigma50 -huuhtelupainikkeessa on vettä säästävä kaksoishuuhtelu. Siitä on saatavana omat mallinsa seinä-wc:lle ja urinaalille.

Pääset tutustumaan huuhtelupainikkeisiin suoraan tästä linkistä.

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...