TUOTEUUTUUS: Softenin akustisten tuotteiden materiaalille M1-luokitus

 

Turkulaisen Soften Oy:n akustisten tuotteiden materiaali PET-polyesterihuopa on hyväksytty rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1. M1-luokitus asettaa raja-arvot materiaalien ja kalusteiden päästöille tavoitteena hyvä sisäilmasto.

TUOTEUUTUUS: Softenin akustisten tuotteiden materiaalille M1-luokitus

Akustoiva    huopa    valmistetaan kierrätetyistä    PET-muovipulloista Suomessa. PET-pullot  rouhitaan granulaateiksi ja huovutetaan mekaanisessa prosessissa polyesterikuiduiksi, jotka huovutetaan  teollisilla  huovutuskoneilla  pehmeäksi  PET-huovaksi.

Soften    valmistaa valmiista PET-huovasta    akustisia     tuotteitaan lämpömuovaamalla. Materiaalin  kierrätys- ja valmistusprosessi  on  täysin mekaaninen,   siinä   ei   käytetä   mitään   terveydelle   tai   ympäristölle   haitallisia kemikaaleja tai liuottomia. Softenin huopa on täysin kierrätettävää.

Softenin huopa on aikaisemmin testattu rakennustarvikkeiden paloluokitusstandardin   EN   13501-1:2018   mukaisesti  paloluokkaan   B-s1,   d-0.Tuotteille  myönnettiin  myös  Avainlippu- ja  Design  from  Finland -tunnukset vuonna 2017.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...