TUOTEUUTUUS: StalaTex™ herättää ruostumattomat teräspinnat eloon

 

Suomalainen Stala Oy tuo markkinoille uniikin materiaalin, StalaTexin, joka nostaa keittiön tasopinnat aivan uudelle tasolle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

TUOTEUUTUUS: StalaTex™ herättää ruostumattomat teräspinnat eloon

Moderni teknologia ja muotoilijan kädenjälki yhdistyvät

StalaTex™ syntyy modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla. Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä. Mallistosta löytyy erilaisia kuoseja, joten siitä on helppo löytää omaan sisustustyyliin sopiva vaihtoehto.

Ensimmäisen StalaTex-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Muotoiluprosessia ja malliston syntyä hän kuvaa näin:

”Lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin, siitä tässä on kyse. Uteliaisuus uutta teknologia kohtaan synnytti kipinän suunnitteluun. Kuosien aiheet kumpusivat kontrasteista, geometriasta ja assosiaatioista ympäristöön, jotka voi tunnistaa valmiista mallistosta. Pinnoista huokuu tietynlainen henkilökohtaisuus ja inhimillisyys kun tekstuurista erottaa käden jäljen”, Koskinen tiivistää.

Luokitukset

Keittiö

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...