TUOTEUUTUUS: Tarkett: Vesitiivistä designia kylpyhuoneeseen

 

Tarkett lanseeraa uuden märkätilamalliston, johon kuuluu vesitiiviitä lattian- ja seinänpäällysteitä.  Aquarelle ja iQ-malliston tuotteet ovat paitsi tyylikkäitä myös helppohoitoisia, kestäviä, hygieenisiä ja edullisia. 

TUOTEUUTUUS: Tarkett: Vesitiivistä designia kylpyhuoneeseenAquarelle Oak Beige -vinyyli sopii erinomaisesti yhteen lämminsävyisen Aquarelle Soft Super White -seinänpäällysteen kanssa.

Aidon puulattian luonnollista lämpöä kylpyhuoneeseen saa puukuvioisella Aquarelle Oak Beige -vinyylillä, joka on sekä kestävä että vesitiivis. Tyyliin sopii lämminsävyinen vaalea seinänpäällyste Aquarelle Soft Super White.

iQ Surface -mallisto sopii erinomaisesti esimerkiksi kodinhoitohuoneeseen joko lattian tai seinän päällysteeksi. iQ Surface -vinyyleissä on modernit mutta leikkisät kuosit. Voimakkaamman kuvion kanssa sopii yhteen Aquarelle Rustic Velvet Blush -seinänpäällyste, joka muistuttaa ulkonäöltään kalkittua pintaa. 

Tarkettin märkätilamallistossa on monta erilaista kivi- ja betonijäljitelmää, jotka sopivat rouheamman tyylin ystäville. Monissa kuoseissa on kohokuviointi, joka luo aidon- tuntuisen pinnan. 

Aquarelle-mallistoon on lisätty näyttävänä uutuutena tehosteseiniä, joita voi käyttää joko yhdellä seinällä tai kauttaaltaan koko huoneessa. 

 

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...