TUOTEUUTUUS: Teknos: Sisäilmaa puhdistavat maalit

 

Teknoksen BIORA®-maalisarja täydentyy kahdella sisäilmaa puhdistavalla maalilla. BIORA AIR -maalit sitovat ja neutralisoivat sisäilmasta aldehydejä, kuten formaldehydiä.

TUOTEUUTUUS: Teknos: Sisäilmaa puhdistavat maalit

Uudet BIORA AIR ja BIORA AIR CEILING sopivat kaikkeen sisämaalaamiseen, mutta erityisesti remonttikohteisiin ja uudisrakentamiseen, sillä formaldehydiä erittyy sisäilmaan remontti- ja rakennusmateriaaleista sekä uusista huonekaluista.

BIORA AIR -maalien Nordic Indoor Air Purifier -teknologia on testattu ISO 16000-23 -standardin mukaisella menetelmällä, jolla arvioidaan rakennusmateriaalien kykyä vähentää ilman formaldehydipitoisuutta. Testaus on tehty riippumattomassa laboratoriossa. Aldehydien määrästä sekä tilan ja maalatun alueen koosta riippuen maalipinnan toiminnallisuus säilyy noin 5–10 vuotta.

Vesiohenteinen BIORA AIR -seinämaali on sävytettävissä kaikkiin Teknoksen sisäväreihin. BIORA AIR CEILING -kattomaalia saa valkoisena. Maaleilla on Joutsenmerkki sekä haihtuvien yhdisteiden vähyydestä kertova M1-merkki. 

Lisätietoa: teknos.com

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...