TUOTEUUTUUS: Tikkurilalta uutta puulattioille

 

Pontti Puulattiamaalin tavallisia lattiamaaleja täyteläisempi ja jäntevämpi koostumus on kehitetty puulle sen erityistarpeet huomioiden. Kaunis puolihimmeä pinta sopii niin klassiseen kuin moderniinkin sisustukseen, eikä se kellastu vaaleissakaan sävyissä. Pontti Puulattiamaali tasoittuu kauniisti ja pinta kestää aikaa ja askelia.

Pontti Puulattiamaali on markkinoiden ensimmäinen Joutsenmerkitty puulattiamaali. Se tarkoittaa, että Pontti on paitsi ympäristölle ja käyttäjälle turvallinen, niin myös kestävä maali.

Kuultavaa pintaa puulattialle Pontti Puulattialakalla

Pontti Puulattialakka on kestävä, helppokäyttöinen siveltävä lakka kotien ja loma-asuntojen puulattioille ja -portaille. Se kuivuu nopeasti ja on mietohajuinen. Tuotetta voi käyttää sävytettynä pienillä pinnoilla kuten porrasaskelmissa ja kynnyksissä. Jos halutaan sävyttää isoja pintoja kuten lattioita, kannattaa lakan alla käyttää Parketti -Ässä Petsiä.


Tikkurila on johtava maalialan ammattilainen Pohjoismaissa ja Venäjällä. Olemme perinteikäs suomalainen yritys, joka toimii nykyään 14 maassa. Laadukkaiden tuotteiden ja kattavien palvelujen avulla varmistamme markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen. Kestävää kauneutta vuodesta 1862.

TUOTEUUTUUS: Tikkurilalta uutta puulattioille
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...