TUOTEUUTUUS: Timberwise: Designparketti Punos

 

Timberwisen helmikuun alussa lanseerattavan Designparketti Punos - Design by Joanna Laajisto -mallisto on kaunis ja toteutukseltaan vaivaton ja ekologinen. Malliston suunnittelutyössä kohtasivat sisustusarkkitehti Joanna Laajiston ja Timberwisen keskeiset arvot: funktionaalisuus, laatu ja estetiikka.

TUOTEUUTUUS: Timberwise: Designparketti PunosKuva: Mikko Ryhänen

Malliston tammesta, saarnesta ja lehtikuusesta valmistettavaa lattiaa saa hiottuna ja 13 sävyssä. Tammen sävyjä ovat Antique, Cognac, Eben, Mattalakattu, Luosto, Lyngen, Nordic, Puuvalmis, Sky White, Snöhetta, Valkomattalakattu, Öljyvahattu. Saarnen sävyjä ovat Eben, Mattalakattu, Puuvalmis, Snow White, Valkomattalakattu, Valkoöljyvahattu, Öljyvahattu ja lehtikuusen sävyjä Arctic, Cognac, Eben, Mattalakattu, Puuvalmis, Öljyvahattu. Parkettiyksikön mitta on  1050 x 1050 mm ja paksuus 14 mm.

Parketti asennetaan liimaponteilla, ja se on  liimattava aina alustaan.

Lisätietoa: timberwise.fi

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...