TUOTEUUTUUS: Työpöytään asennettavat pistorasiat

 

Schneider Electricin uusi tuotemallisto Unica System+ tarjoaa ratkaisun, jonka avulla pistorasiayksikön saa kiinnitettyä suoraan työpöytään. Kun pistorasiayksikkö on siellä, missä virtaa tarvitaan, myös johdot kulkevat siististi ilman jatkojohtoviritelmiä. Lisävarusteena pistorasian päälle on saatavilla myös roisketiivis kansi.

TUOTEUUTUUS: Työpöytään asennettavat pistorasiatPienet pintaremontit onnistuvat fiksuilla tuotevalinnoilla helposti. Kuva: Schneider Electric

– Pistorasian asennus työpöytään onnistuu tee se itse -projektina, sillä työ vaatii vain asennusaukon eli reiän tekemisen pöytälevyyn. Rasia kytketään toimintaan pistokkeella, kertoo tuotepäällikkö Teemu Hämäläinen Schneider Electriciltä.

– Ratkaisu on myös muunneltavissa: laitteet voi ottaa irti ja asentaa uudestaan toiseen paikkaan.

Sähkönsyöttöön on tarjolla useita tapoja: perinteisen pistorasiasyötön lisäksi latauksen voi hoitaa myös langattomasti tai USB:n kautta. Saatavilla on lisäksi tavallisen pistorasian ja USB:n yhdistelmiä.

– Yleisesti käytössä on USB A -tyypin ratkaisu, mutta USB C -latureista on tulossa standardi: siinä liittimen voi laittaa kummin päin tahansa ja latausaika on nopeampi, Hämäläinen sanoo.

www.se.com/fi
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...