Tuoteuutuus: Uuden sukupolven Antennilasi tuo nopean mobiiliverkon kaikkialle kotiin

 

Pihla Group tuo markkinoille Antennilasin, joka parantaa mobiiliverkon kuuluvuutta ja nostaa datasiirron nopeutta kattavasti sisätiloissa. Mikä tahansa Pihla- tai Tiivi-ikkunamalli ja lasin pinnoitetyyppi voidaan toimittaa Antennilasina.

Uuden sukupolven ratkaisu perustuu patentoituun StealthCase-teknologiaan, jolle Pihla Groupilla on yksinoikeus ikkunavalmistuksessa. Lasin pinnoitteeseen työstetään kapea, lähes näkymätön antennikuvio lähelle ikkunan reunaa.

Tuoteuutuus: Uuden sukupolven Antennilasi tuo nopean mobiiliverkon kaikkialle kotiin

Antennikuvio päästää matkapuhelinverkon signaalin läpi levittäen sen vaakatasossa kaikkiin suuntiin huoneistossa. Nykyisin markkinoilla olevat lasit läpäisevät signaalia vain tulosuunnassaan ikkunan lähistölle. Näkyvä ero on, että Antennilasi sallii metallisten sälekaihdinten käytön.

Antennilasin signaalikeila on leveä myös ulospäin, mikä tarjoaa käyttäjälle yhteyden sivusuunnissa sijaitseviin tukiasemiin, ikään kuin kulman taa.

Koska tukiasemien suunnilla ei ole juurikaan merkitystä, ei Antennilasin hankintapäätökseen tarvita asiantuntija-apua tai mittauksia huoneistossa. Hyvän kuuluvuuden ja nopean datasiirron koko asunnossa voi varmistaa valitsemalla yhden Antennilasin jokaiseen huoneeseen.

Uusia rakennuksia koskevat päätökset tehdään vuosikymmeniksi eteenpäin ja ulkovaipan signaalinläpäisy tulee varmistaa verkkojen nopeuksien ja datasiirtotarpeiden kasvaessa.

Pihla Groupin Antennilasi tekee mahdolliseksi täyttää Maankäyttö- ja rakennuslain asettamat kuuluvuusvaatimukset. Uutuus läpäisee 5G- ja 6G-verkkojen signaalit, joten asukkaat saavat täyden hyödyn irti myös tulevaista huippunopeista yhteyksistä.

Pihla Group Oy on tunnettu Pihla-, Tiivi- ja PihlaPRO-ikkunoista ja -ovista. Yhtiö työllistää 650 henkilöä, ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Pihla Groupin omistaa Inwido AB, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 6,7 miljardia Ruotsin kruunua. Inwido AB:n tuotemerkkejä Suomessa ovat myös Pihla Groupin tytäryhtiöiden kautta omistetut Klas1, Profin, Sydänpuu ja Lämpölux.

Kuva: Pihla Group

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...