TUOTEUUTUUS: Uudistunut Unidrain Kulmalattiakaivo Custom

 

Unidrain on päivittänyt kulmalattiakaivon lattiakaivokalustetta, jotta sen asennus laatoitettavan Custom-paneelin kanssa olisi jatkossa helpompaa.

TUOTEUUTUUS: Uudistunut Unidrain Kulmalattiakaivo Custom

Edellisessä versiossa lattialaattojen korkeutta piti säätää laattalaastilla, jotta ne saatiin samaan tasoon Custom-paneeliin kiinnitetyn laatan kanssa. Uudessa, parannetussa versiossa lattiakaivokalusteen pohjaa on madallettu. Tämä varmistaa, että Custom-paneeli on kalusteen lattialaipan kanssa samassa tasossa ja laatoitus on helppoa.

Tuote myydään pakettina, joka sisältää uudistuneen lattiakaivokalusteen, laatoitettavan Custom-paneelin, mittapalat ja liiman, jolla laattapala kiinnitetään paneeliin. Erikseen on ostettava vain viemärikaivo.

Lopputuloksena on kosteusturvallisesti nurkkaan asennettu, pienikokoinen ja huomaamaton lattiakaivo. Vesi valuu kaivoon kannen ympärillä olevista raoista. Laatoitetun kannen koko on vain 123 mm x 173 mm.

Lisätiedot: www.unidrain.fi

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...