TUOTEUUTUUS: Uusi opas tulisijan valinnasta ja käytöstä

 

Kesällä julkaistu, maksuton tulisijan valinta- ja käyttöopas auttaa tulisijan ja savupiipun valinnassa sekä käytössä. Oppaan pääpaino on paloturvallisuudessa. Etenkin kuluttajille suunnatun, ladattavan oppaan on kustantanut puolueetonta rakennusalan asiantuntijatietoa tuottava RIL ry.

TUOTEUUTUUS: Uusi opas tulisijan valinnasta ja käytöstä

Tulisijan valinta- ja käyttöoppaassa kuvataan keskeisimmät rakentamis- ja paloturvallisuusmääräykset ja ohjeet. Niillä varmistetaan, että suunnittelun perusasiat ovat kunnossa ja mietinnässä oleva tulisija-savupiippuyhdistelmä vastaa varmasti tulevaa tarvetta.

Oppaassa käsitellään myös eri toimijoiden vastuita ja CE-merkintään liittyvää dokumentointia.

Oppaan päätoimittaja on Industria Oy:n toimitusjohtaja Jari Valtonen, ja oppaan sisällön suunnittelussa on ollut laaja asiantuntijayhteisö. 

Oppaan tekoa ovat tukeneet Kesko, S-ryhmä, Stark, Bauhaus, Taloon-yhtiöt, Netrauta, Carlson, Hankkija, Hartman Rauta, Palosuojelurahasto, ympäristöministeriö, TUKES, Nuohousalan keskusliitto, RIL ry sekä toimialan yritykset.

Lisätietoa: www.ril.fi/tulisijaopas

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...