TUOTEUUTUUS: VILPE Wive -korvausilmaventtiili

 

VILPE Oy toi tänä vuonna markkinoille VILPE Wive -korvausilmaventtiilin. Tuotteen suunnittelussa kiinnitettiin huomiota sekä vedon tunteen ehkäisyyn että muokattavaan ulkonäköön. Wive-venttiili ehkäisee vedon tunnetta, sillä venttiilin ilmavirtaus kohdistuu huoneen yläosaan, missä se sekoittuu lämpimän huoneilman kanssa.

TUOTEUUTUUS: VILPE Wive -korvausilmaventtiili

- Wive-venttiilin ulkonäköä puolestaan voi muokata kohteen ja asiakkaan tarpeen mukaisesti, sillä sen voi helposti maalata tai tapetoida huoneen sisustukseen sopivaksi, VILPE Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Saikkonen kertoo.

VILPE Wive -korvausilmaventtiilin voi asentaa vanhan venttiilin tilalle tai kokonaan uudeksi korvausilman reitiksi. Tuotetta voidaan käyttää omakoti-, kerros- ja rivitaloissa. Saatavilla on termostaatilla varustettu venttiili tai venttiili ilman termostaattia. Termostaatilla varustettu venttiili sopii kohteisiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. Venttiili mukautuu ulkoilman lämpötilan mukaan, joten sitä ei tarvitse erikseen säätää. Venttiili ilman termostaattia sopii kohteisiin, joissa on koneellinen poistoilmanvaihto. VILPE Wiven kannen sisäpuolella on kondensaatioeriste. Lisäksi venttiili on varustettu M5-luokan suodattimella, joka suodattaa tehokkaasti ulkoilman epäpuhtauksia ja esim. siitepölyä. Tuotteeseen voi ostaa äänenvaimentimen.

Lisätiedot Tuomas Saikkonen puh. 050 537 6724 toimitusjohtaja VILPE Oy

Luokitukset

Ilmanvaihto

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...