Tuoteuutuus: Vinyylilattioiden uudet, trendikkäät designkuviot

 
Tuoteuutuus: Vinyylilattioiden uudet, trendikkäät designkuviot

Tarkettin uudet vinyylilattiat sopivat kaikkiin kodin huoneisiin. Mallistojen graafiset designkuviot ja tasapainoinen väripaletti tuovat juuri sopivasti potkua sisustukseen.

Tarkett Trend- ja Starfloor Click -mallistojen lattiat ottavat upeilla kuoseillaan uuden roolin kodin sisustuksessa. Vinyylilattiat on yleensä totuttu näkemään keittiössä ja eteisessä, niiden käytännöllisyyden ja kestävyyden ansiosta. Nyt ne sopivat myös makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, työhuoneeseen ja miksipä ei olohuoneeseenkin.

Vuoden 2018 Tarkett Trend -vinyylilattia erottuu edukseen jännittävien kuvioiden ja värien ansiosta. Yksi malliston näyttävistä uutuuksista on Marokosta inspiraationsa saanut Trend Prism Blue -kaakelikuvio, joka yhdistyy geometrisiin muotoihin. Cube Tile -lattiassa taas on reippaan graafinen kuvio, jonka 3D-vaikutelma luo huoneeseen leikkisän tunnelman. Lattiasta on tarjolla kaksi eri väriyhdistelmää. Kiinnostava uutuus on kuusikulmainen laattakuvio Henna, joka on myös erittäin ajankohtainen betonikuoseineen ja tatuointi-efekteineen. Henna on saatavana kolmessa eri harmaan sävyssä.

Starfloor Click -vinyylilankku on helppo asentaa kätevän lukkopontin ansiosta. Sen voi jopa laittaa suoraan vanhan lattian päälle, kunhan pohja on kova kova, tasainen ja joustamaton. Alpine Oak ja Lime Oak ovat ajattomia uutuuksia, joiden kauniista tammilankkua muistuttavista kuvioista huokuu lämpimän kotoisa tunnelma.

Retro Grey Beige on suosittu kuvio, jonka uusi värimaailma on saanut innoituksensa Kaukoidästä. Sen etninen ja kodikkaan kutsuva ilme sopii hienosti myös pohjoismaiseen tyyliin. Uutuuksiin kuuluu myös Cube 3D, jonka geometrinen kuvio muodostaa lattialle optisen efektin.

Sekä Starfloor Click- että Trend -mallistot ovat ftalaatittomia. Starfloor Click -lattiat ovatkin Ruotsin astma- ja allergialiiton suosittelemia. Vinyylilattian pinta on miellyttävä jalan alla ja on myös erittäin helppo pitää puhtaana. Kestävä pintakäsittely tekee lattiasta paitsi kestävän myös helppohoitoisen. Tahrat on helppo pyyhkäistä pois yleispuhdistusaineella kostutetulla mikrokuitumopilla.

Vinyylilattia on yksi hiljaisimmista lattiamateriaaleista, ja sopii siksi täydellisesti myös lastenhuoneisiin.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...