Tuoteuutuus: Warma-Uunit: Sofia Mökkiliesi

 

Pienestä koostaan huolimatta Sofia Mökkiliedessä on 550 kiloa tehokkaasti varautuvaa massaa ja suuri lasiaukollinen tulipesä, jotka luovat aidon lämmön ja loimuavan tulen tunnelmaa koleina ja sateisina iltoina kaikkina vuodenaikoina. Liesitaso antaa heti lämpöä ja varaava runko luovuttaa sitä vielä pitkään lämmityksen lopettamisen jälkeenkin. Tulipesän lasi-ikkuna luo valoa ja liesitaso takaa varmuuden ruoanlaitolle, vaikka myrsky katkaisisi sähköt.

Tuoteuutuus: Warma-Uunit: Sofia Mökkiliesi

Tuotteen suunnittelussa on ajateltu erityisesti suomalaista mökkikansaa, mutta liesi sopii hyvin myös vakituiseen asuntoon. Uudessa tulokkaassa on panostettu tehokkaaseen lämmöntuottoon ja ruoanlaitto-ominaisuuksiin, lasiluukun antamaa tunnelmaa unohtamatta. Ulkomuodossa on huomioitu perinteet ja tyyli, joten se sopii kaikkeen sisustamiseen. Sofia Mökkiliettä saa erilaisilla slammaus- ja hiertopinnotteilla sekä kaakelipinnalla pyörein, käsintehdyin muotokaakelikulmin.

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...