TUOTEUUTUUS: Warma-Uunit: Uudistettu puuliesimallisto

 

Warma-Uunit Oy uudisti puuliesivalikoimansa syksyn 2020 aikana. Uutta on muun muassa tulipesien lasiluukut, joiden ansiosta myös puuhellan käyttäjät saavat nauttia aidon tulen loimusta.

TUOTEUUTUUS: Warma-Uunit: Uudistettu puuliesimallisto

Warma-Uunien puuhelloissa on kiinnitetty huomiota erityisesti käytettävyyteen. Liesi jalkakiertoineen vaatii käyttäjältään aina hieman harjoittelua. Warma-Uunien liesissä veto-ongelmien mahdollisuus on pyritty minimoimaan, mutta tulisijan käyttöönotto on syytä suorittaa huolellisesti ohjeiden mukaisesti käyttämättömän jakson jälkeen. 

Leivinuunillisessa mallissa liesitaso lämpiää sekä tulipesässä polttamalla että leivinuunia lämmitettäessä, ja silti puuhellan voi liittää vain yhteen hormiin. Keraamisilla laatoilla pinnoitettu ulkokuori on helppo pitää puhtaana, ja laatat antavat mahdollisuuden useampaan värivaihtoehtoon. 

Lisätietoa: warmauunit.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...