Tuoteuutuus: Wiser – kodin tehokasta ohjausta älypuhelimen avulla

 

Schneider Electricin Wiser-sarjassa kodin verkkoratkaisut yhdistyvät yhdellä, avoimella sovellusalustalla ja muodostavat nykyaikaisen älykodin perustan. Wiser-sovelluksen avulla käyttäjät voivat älypuhelimella etäohjata kotinsa ydintoimintoja ja hallita energiankäyttöään.

Tuoteuutuus: Wiser – kodin tehokasta ohjausta älypuhelimen avulla

Wiser oppii käyttäjien tapoja ja mieltymyksiä ja osaa reagoida erilaisiin tilanteisiin helpottaen asukkaan elämää ja aikaa säästäen. Esimerkiksi valaistuksen säädin asettaa päivittäiseen tekemiseen kuten lukemiseen, ruoanvalmistukseen, elokuvan katseluun tai vieraiden vastaanottamiseen, sopivan ja energiatehokkaan valaistuksen valmiiksi, ja elokuvaillan ajaksi Wiser himmentää valaistuksen automaattisesti syventämään tunnelmaa. Juhlaillalliselle voidaan samalla himmentää valot, ohjata päälle spottivalot ja sytyttää myös puutarhavalaistus luomaan tunnelmaa.

Wiser valvoo ja ohjaa kodin toimintoja intuitiivisen päätöksenteon perusteella. Sovelluksen selkeän käyttöliittymän ansiosta laitteiden säätäminen ja kodin silmälläpito on helppoa.

Käyttäjä voi ohjata kotinsa toimintoja älypuhelimensa avulla. Sovellus on tällä hetkellä yhteensopiva iPhone-puhelimien kanssa. Android-puhelimille kattavampi versio on tulossa vuoden 2019 aikana.

Wiser-ratkaisut soveltuvat olemassaoleviin kohteisiin ilman suurempia sähköistysmuutoksia, koska ne voidaan asentaa olemassaolevien kytkinten tilalle.

Lue lisää Wiser-tuotteista

 

 

RakennusFakta.fi

RakennusFakta.fi auttaa löytämään rakennusalan tuotteita ja ratkaisuja

Tutustu palveluun
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...