TUOTEUUTUUS: Woodio Oy: Uudet kuluttajamallistot Core ja Northern Elements

 

Suomalainen design-kylpyhuonekalusteiden valmistaja Woodio tähtää kasvuun kuluttajamarkkinoilla ja lanseeraa kaksi uutta mallistoa.

TUOTEUUTUUS: Woodio Oy: Uudet kuluttajamallistot Core ja Northern ElementsUusi Woodio-tuotevalikoima lanseerataan tänään.

Aikaisemmin ammattilaisasiakkaille suunnattuun projektimyyntiin keskittynyt Woodio tuo markkinoille kaksi uutta kuluttajille suunnattua mallistoa, Core ja Northern Elements. 

 

Core-malliston tuotteiden väreinä ovat Natural eli luonnollinen haapapuu, Polar eli lämmin valkoinen ja Char eli ylellinen hiilenmusta.  Woodio Northern Elements -malliston sävyjä ovat Moss, Stone, Clay, Berry, Root, Arctic, Natural Birch 6mm, Natural Aspen 5mm. 

 

Woodio lanseeraa myös kaksi uutta tuotetta sekä uuden värin. Unit80 on allaskaapin päälle asennettava pesuallas, joka on yhteensopiva useimpien kalustevalmistajien allaskaappien kanssa. Hook on Woodio®-materiaalista valmistettu pyyhekoukku, joka toimii myös vetimenä. Uusi lämpimän valkoinen Polar on Woodion vuoden väri 2021, ja se on osa uutta Woodio Core -väripalettia.

 

 Woodio®-puukomposiitti on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Pesualtaan tullessa elinkaarensa päähän sen voi polttaa energiajätteenä.

 

Woodio-tuotteet valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Helsingissä. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä lainkaan vettä eikä prosessi vaadi energiaa kuluttavia vaiheita.

 

Lisätietoa: woodio.fi

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...