Turvajärjestelmä uuteen kotiin onnistuu helposti

 
  • Kirjoittaja(t): Verisure
  • Luotu: 3 Elokuu, 2015 - 09:57
  • Muokattu: 3 Elokuu, 2015 - 11:04

Oletko suunnittelemassa tai jo rakentamassa omaa kotia? Rakentajan muistilistassa on paljon asioita, jotka on hoidettava tietyssä järjestyksessä ja ajallaan. Uuden kodin turvallisuudesta voi onneksi huolehtia vasta sitten, kun muutto on jo ovella.

Luotettavin tapa huolehtia kodin ja perheen turvallisuudesta on hankkia kotiin ammattimaisesti valvottu murto- ja palohälytinjärjestelmä. Suomessa suosituin hälytysjärjestelmä on Verisure.

 

Verisuren hälytysjärjestelmä ei vaadi suunnittelua etukäteen

Verisuren hälytyslaitteet asennetaan pintakiinnityksillä eikä teknisiä erikoisratkaisuja tarvita, joten rakennusaikana hälytyslaitteiden sijoittelulla ei tarvitse päätään vaivata. Asennuksen tekee aina valtuutettu ammattilainen ja järjestelmä tarvitsee tiedonsiirtoon ainoastaan laajakaista- ja GSM-yhteydet.

Hälytysjärjestelmässä hälytyksen aiheuttaja varmistetaan kamerailmaisimien ottamien kuvien avulla ja tarvittaessa Verisuren hälytyskeskuksen päivystäjä lähettää paikalle vartijan tai välittää tiedon hätäkeskukseen.

Hälytysjärjestelmää voi ohjata älypuhelimella mistä tahansa

Langattoman tekniikan sekä mobiilisovelluksen ja henkilökohtaisen, verkossa toimivan ohjauspaneelin avulla hälytysjärjestelmää voi ohjata mistä tahansa. Etätoiminnolla on mahdollista esimerkiksi kytkeä järjestelmä päälle tai pois, ohjata valoja ja muita sähkölaitteita sekä saada tiedon siitä, milloin perheenjäsenet lähtevät kotoa tai saapuvat paikalle.

Hälytysjärjestelmä on yksinkertainen ja selkeä, joten sitä osaavat kaikki käyttää. Koodin käytön voi korvata StarKey -avaimenperällä ja se nimetään tietylle käyttäjälle. StarKeyn voi siis kätevästi antaa vaikka siivoojalle tai lomavahdille.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...