Tuunailuun ja remontointiin kätevät BioComb-maalinpesu-uutuudet

 

Käyttövalmiit liinat maalattavien pintojen esikäsittelyyn

Sokeva tuo maalattavien pintojen esikäsittelyyn huhtikuussa kaksi uutta apuvälinettä: froteiset ja kuitukankaiset BioComb Maalinpesuliinat. Niillä voi pestä rasvan ja lian pois aiemmin maalatuilta pinnoilta. Käsittely karhentaa maalikalvon pinnan uutta maalikerrosta varten. Froteista Maalinpesuliinaa voi käyttää myöhemmin uudelleen kostuttamalla sen laimennetulla BioComb Maalipesu -liuoksella. Kooltaan pienempiin kohteisiin sopivat kertakäyttöiset, kuitukankaiset Maalinpesuliinat, jotka myydään tiiviisti suljettavassa pakkauksessa. Remontti- ja askarteluhommissa ovat käteviä BioComb Teholiinat, joilla kädet, työkalut ja roiskeet saa puhtaaksi pyyhkimällä, ilman vahvoja pesuaineita.

– Kun aiemmin maalattuja seiniä ja huonekaluja aikoo maalata uudelleen, niistä täytyy ensin pyyhkiä lika ja rasva pois. Jos maalaa suoraan puhdistamattomalle pinnalle, epäpuhtaudet voivat estää uutta maalikerrosta tarttumasta kunnolla. Oikeanlainen esikäsittely huokoistaa vanhan maalikalvon ja antaa hyvän tarttumapinnan uudelle maalille, muistuttaa Sokevan toimitusjohtaja Markku Kärppä.

BioComb-sarjan laimennettava Maalipesu-tiiviste poistaa tehokkaasti rasvaa, likaa ja nokea, sekä karhentaa pinnan uutta maalikerrosta varten. Laimennussuhde on 1 osa Maalipesua, 4 osaa vettä. Nestemäinen Maalipesu sopii erityisesti maalattujen seinien ja muiden isojen kohteiden esikäsittelyyn. Sitä voi käyttää kaikenlaisille maalatuille materiaaleille. Ainetta ei tarvitse huuhtoa pois, sillä se kuivuu haihtumalla. Pensseliin voi tarttua heti, kun pinta on puhdas ja kuiva.

Heti käyttövalmiit apuvälineet

Huhtikuussa tuotesarjaan tulee kaksi uutta, heti käyttövalmista maalipesutuotetta. Ne sopivat erityisesti pienempien kohteiden esikäsittelyyn esimerkiksi kodin sisustus- ja tuunausprojekteissa. Froteinen BioComb Maalinpesuliina on heti käyttövalmis, kun pakkaus avataan. Sillä voi pyyhkiä muutaman neliön kokoisia kohteita, kuten väliovia, ikkunankarmeja ja huonekaluja. Maalipesuliinan voi pestä pyykkikoneessa ja käyttää myöhemmin uudelleen kostuttamalla sen laimennetulla BioComb Maalipesu -liuoksella.

Pienempien maalauskohteiden esikäsittelyyn sopivat kertakäyttöiset BioComb Maalinpesuliinat. Ne myydään 20 kuitukangasliinan pakkauksessa, jonka kannen saa tiiviisti suljettua. Näin pyyhkeet eivät pääse kuivumaan käyttökertojen välillä. BioCombin maalipesutuotteita käsiteltäessä kannattaa käyttää suojahanskoja. Tuotteissa on mieto, pesuainemainen tuoksu.

Pinttyneen lian poistaa Teholiina

Kätevä apuväline remontointiin, askarteluun ja autotalliin ovat BioComb Teholiinat. Ne on tarkoitettu erityisesti käsien puhdistukseen, sillä ne sisältävät ihoa hoitavaa aloe veraa, A- ja E-vitamiinivoidetta ja vehnäuutetta. Käsiä ei tarvitse huuhdella Teholiinalla puhdistuksen jälkeen. Vaikka Teholiinat ovat iholle hellävaraisia, ne poistavat tehokkaasti maali-, liima- ja öljytahrat, pinttyneen lian ja roiskeet.

– Monet asentajat ja remonttimiehet pitävät Teholiinapurkkia aina autossaan. Näin kädet saa puhtaaksi ennen ajoon lähtöä ilman juoksevaa vettä. Teholiinalla voi poistaa sitkeät likatahrat tietokoneen pinttyneestä näppiksestä ja teipin jättämät liimatahrat roudatessa. Auton huoltopuuhissa tulevat öljy- ja likatahrat lähtevät näillä myös helposti käsistä, Kärppä vinkkaa.

Raikkaan tuoksuiset Teholiinat myydään 50 kappaleen pakkauksessa, jonka kannen saa tiiviisti suljettua. Ne sopivat käsien lisäksi muun muassa työkalujen, ikkunoiden ja lähes kaikkien ei-huokoisten pintojen puhdistukseen, korvaten pesuaineen.

Jälleenmyynti: Hyvin varustetut rauta- ja maalikaupat

Kuluttajatiedustelut: Sokeva Oy, puh. 020 775 6921


Sokeva Oy:n laaja pintavalikoima kattaa maalaustarvikkeet ja erilaisten pintojen puhdistus- ja käsittelyaineet. Vuonna 1997 yhtiöitetyn Sokeva Oy:n osakekannan omistaa Näkövammaisten Keskusliitto ry.

Tuunailuun ja remontointiin kätevät BioComb-maalinpesu-uutuudet

Luokitukset

Julkisivu Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...