Uponor palkitsi Jarno Mäkelän luotettavasta kumppanuudesta

 

LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy Ylöjärven Ylisistä on palkittu vuoden 2019 Uponor KOTI -kumppanina.

Uponor palkitsi Jarno Mäkelän luotettavasta kumppanuudestaLVI-asennus Jarno Mäkelä Oy:n toimitusjohtaja Jarno Mäkelä ja taloushallinnosta vastaava Minna Mäkelä vastaanottivat Uponorin Vuoden KOTI-kumppani 2019 -tunnustuksen Ylöjärvellä.

Uponor KOTI -kumppani -titteli on vuosittain jaettava huomionosoitus yhdelle Uponorin luotettavalle LVI-alan kumppaniyritykselle. Palkinto on jaettu vuodesta 2012 lähtien.

– Uponor KOTI- kumppaniverkostoon kuuluu Uponorin kanssa sopimussuhteessa olevia LVI-alan ammattilaisia, joiden työn laatuun voi vilpittömästi luottaakertoi palkinnon luovuttanut myyntipäällikkö Sami Merasto Uponorilta.

Uponor KOTI -kumppaniverkostoon kuuluu noin 100 yritystä eri puolilla Suomea. Kaikki verkostossa toimivat yritykset on koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä.

Sami Merasto kertoo, että sopimusverkoston jäsenet ovat yleensä Uponorin pitkäaikaisia kumppaneita, joiden ammattimaista työn jälkeä on helppo suositella asiakkaille. Yksi palkitsemiskriteeri on asiakkailta saatu palaute.

– Uponorille tulleet asiakaspalautteet LVI-asennus Jarno Mäkelän toiminnasta ovat olleet yksinomaan positiivisia. Lisäksi palkitun yrityksen ammattilaiset ovat kouluttautuneet asentamaan useita Uponorin järjestelmiä, joten yrityksen ammattitaito ja osaaminen on todella monipuolista. Yritys on myös mukana aktiivisesti Uponor KOTI -palvelukonseptissa ja sen kehittämisessä, Merasto sanoo.

Luokitukset

Talotekniikka

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...