Uponorin uusi Smatrix Style -termostaatti tuntee lämpötilan kuin ihminen

 

Uponor lanseerasi uuden ja tyylikkään Smatrix Style -termostaatin kodin lämmityksen ohjaajaksi. Markkinoiden ohuimmassa termostaatissa (9 mm) on useita edistyksellisiä ominaisuuksia.

- Smatrix Style on varustettu operatiivisella lämmönmittauksella, joka mittaa huonelämpötilan lisäksi myös huoneen säteilylämpötilaa. Siksi se tuntee lämpötilan kuin ihminen, valottaa Uponorin lattialämmityksen tuoteryhmäpäällikkö Mikko Nieminen.

Smatrix Style optimoi kodin lämpötilaa huonekohtaisesti. Lämpötilaa on helppo ohjata kosketusnäytöllä sekä älypuhelimella tai tabletilla.

Lisää mukavuutta ja energiansäästöä

Smatrix Style on muotoiltu antamaan sisustukselle tyylikäs loppusilaus ja se istuu saumattomasti nykyaikaiseen kotiin. Termostaatteja on saatavilla langattomina sekä langallisina. Värivaihtoehtoina on valkoinen tai musta.

Smatrix Style -termostaatit ja anturit on varustettu edistyksellisellä anturiteknologialla. Ne mittaavat lämpötilaa tarkasti ja järjestelmä ohjaa huoneen lämpötilan juuri halutunlaiseksi. Smatrixin innovatiivinen automaattinen tasapainotus tasapainottaa lämmityksen huoneittain eikä manuaalista tasapainotusta tarvita. Tämä vähentää myös asentajien huoltokäyntejä. Tehtyjen tutkimusten mukaan Smatrix voi pienentää lämmityskustannuksia jopa 20 %[1] säätäen lämmönjakelua älykkäästi läpi vuorokauden.

Uponorin uusi Smatrix Style -termostaatti tuntee lämpötilan kuin ihminenKuva: Uponor

Smatrix Style ja älykotivalmius

Älykotivalmiuksilla varustettu tyylikäs termostaatti on yhteensopiva Smatrix-lattialämmitysjärjestelmän kanssa. Luotettavan mobiilisovelluksen avulla kodin lämpötilaa voi ohjata huoneittain mistä tahansa. Energiaa ja rahaa säästyy kytkemällä lämmitys Poissa-tilaan, silloin kun koti on tyhjillään.

Smatrix Style ei vaadi mutkikkaita asennustoimia. Sen avulla onnistuu myös vanhojen lattialämmitysjärjestelmien päivitys tähän päivään.

[1] Energiansäästöpotentiaali: Jopa 6 % verrattuna muihin yhden huoneen säätöjärjestelmiin. Jopa 12 % verrattuna tasapainottamattomiin järjestelmiin. Jopa 20 % verrattuna tasapainottamattomiin järjestelmiin ilman yhden huoneen säätöä.

Uponor on johtava kansainvälinen yhtiö, joka tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja turvalliseen veden jakeluun, energiatehokkaaseen lämmitykseen ja viilennykseen sekä luotettavaan yhdyskuntatekniikkaan. Yhtiö palvelee asuntorakentamisen, teollisuus-, liike- ja julkisen rakentamisen sekä kunnallistekniikan ja ympäristörakentamisen segmenttejä. Uponorin palveluksessa on noin 3 900 henkeä 30 maassa, etupäässä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Vuonna 2016 Uponorin liikevaihto oli noin 1,1 miljardia euroa. Uponor Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä. www.uponor.fi

Luokitukset

Lämmitys

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...