Uudenlainen perennaopas ilmestynyt: Katso kukkaa!

 

Elokuu on hyvä hetki jakaa ja uudistaa perennapenkkiä. Ja koko talvi hyvää aikaa suunnitella uutta. Mitä perennaistutusta suunnitellessa pitäisi sitten huomioida? Mistä lähteä liikkeelle? Entä miten syntyy kaunis perennaistutus?

Uudenlainen perennaopas ilmestynyt: Katso kukkaa!

Katso kukkaa! on uudentyyppinen perennakirja, jossa pääosassa on kukkien kauneus. Kirjassa kurkistetaan perennojen historiaan, esitellään intohimoisia perennapersoonia sekä käsitellään käytännönläheisesti perennaistutuksen perustamista ja hoitoa.

Kirjassa tutustutaan perennoihin tarkastelemalla mistä ja millaisista osista niiden kauneus koostuu. Lopuksi perehdytään lajien yhdistämiseen ja sommitteluun – siihen, miten syntyy kaunis perennaistutus.

Runsaasti valokuvia sisältävä opas soveltuu käsikirjaksi ja inspiraation lähteeksi niin viheralan ammattilaisille kuin kotipuutarhureille.

Kirja on Viherympäristöliiton julkaisema ja sitä on saatavissa Viherympäristöliiton verkkokaupasta vyl.kauppa.fi
Kirjoittaja Tuovi Mutanen

Viherympäristöliitto ry on valtakunnallinen viheralan keskusjärjestö.
Lisätiedot Viherympäristöliitosta: www.vyl.fi

Luokitukset

Piha

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...