Uusi Graphic-kalustesarja tarjoaa reilusti säilytystilaa

 

Pohjoismaiden johtava kylpyhuonekalustevalmistaja Gustavsberg lanseeraa uuden Graphic-kylpyhuonekalustesarjan, jossa muotoilu kohtaa käytännöllisyyden. Samalla Gustavsberg esittelee uudistuneen Artic-sarjan. Uusien kalusteiden avulla on helppo sisustaa ja uusia koko kylpyhuone.

Pohjoismaiden johtava kylpyhuonekalustevalmistaja Gustavsberg lanseeraa uuden Graphic-­kylpyhuonekalustesarjan, jossa muotoilu kohtaa käytännöllisyyden. Samalla Gustavsberg esittelee uudistuneen Artic-­sarjan. Uusien kalusteiden avulla on helppo sisustaa ja uusia koko kylpyhuone. Graphic-­sarjan muotoilu on graafista, kompaktia ja kapeaa ja se on suunniteltu erityisesti pieniin kylpytiloihin. Artic on perinteisempi ja sen kalusteet ovat standardimitoitettu. Molemmissa kalustesarjoissa design ja toiminnallisuus kulkevat käsi kädessä.

Graphic – maksimaalista säilytystilaa pienessä koossa

Graphic-­sarjan kalusteiden mitoitus on tavallisia kylpyhuonekalusteita hieman pienempi, mutta niiden muotoilun ja älykkäiden ratkaisujen vuoksi ne tarjoavat mahdollisimman suuren säilytystilan samalla kun vievät vähemmän tilaa. arjan muotoilu perustuu graafisiin muotoihin ja toistuviin mittoihin, joten Graphic-­sarjan kalusteilla on helppo sisustaa kaikenkokoiset kylpytilat.

”Uuden Graphic-­kylpyhuonekalustesarjan osista voidaan rakentaa isompia moduulikokonaisuuksia ja näin luoda reilusti säilytystilaa, mutta osat toimivat mainiosti myös itsenäisesti. Voidaan sanoa, että Graphic-­sarjan kalusteet mukautuvat tilaan kuin tilaan luoden maksimaalista säilytyskapasiteettia”, kertoo tuotepäällikkö Fredrik Leander Gustavsbergiltä.

Runsaat säilytystilat on saatu aikaan älykkäillä ratkaisuilla kuten pesualtaan alle piilotetulla lokerolla, magneettilistalla, huomaamattomalla pistorasialla ja korkean kylpyhuonekaapin ylimääräisellä säilytystilalla. Graphic-­sarja on kehitetty yhteistyössä ruotsalaisen White-arkkitehtitoimiston suunnittelijoiden Ingrid Backmanin ja Håkan Olssonin kanssa. He halusivat uuden sarjan ilmentävän Gustavsbergin brändiä.

”Minulle Gustavsberg edustaa pitkää historiaa sekä vahvaa jalansijaa nykyajassa. Graphic-­sarjan avulla halusimme ilmentää tätä perinteiden ja modernin otteen yhdistelmää. Tuloksena syntyi alustesarja, jonka klassinen ilme kestää aikaa – kuten Gustavsberg”, kertoo suunnittelija Ingrid Backman. Graphic on saatavilla kolmessa värissä: ileäpintainen harmaa, sileäpintainen valkoinen ja uritettu valkoinen.

Artic – ajatonta muotoilua

Gustavsbergin Artic-­kalustesarja on saanut uuden, ajattoman muotoilun. Sarjan kalusteet on valmistettu standardimitoituksella ja niissä on reilut työskentelytasot ja fiksuja yksityiskohtia. Artic-­kalusteita voidaan yhdistää niin pieneen kuin suureen kylpytilaan, tarjolla on esimerkiksi ekstraleveä allaskaappi ja kahden altaan esuallaskaappi.

Pesualtaassa on älykäs, roskia ja jätettä keräävä tulppa, joten puhdistus voidaan tehdä kätevästi ilman vesilukon tyhjentämistä.

”Olemme uudistaneet Articin vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden kysyntää skandinaaviselle muotoilulle ja unktionaalisille ratkaisuille. Uusittu Artic tarjoaa mahdollisuuden yhdistellä kalusteita ja näin ollen sen avulla on ahdollista luoda kylpyhuoneisiin erilaista ilmettä riippuen siitä, mitä valintoja asiakas tekee”, Fredrik Leander kertoo.

Artic on saatavilla kolmessa värissä: sileäpintainen valkoinen, valkoinen kehysovellinen ja musta tammi. Sekä raphic-­ että Artic-­sarjaan kuuluu posliiniset, kapeat pesualtaat ja kalusteisiin voidaan yhdistää laaja valikoima nuppeja ja vetimiä, jotka muuttavat kalusteiden ilmettä. Molemmissa sarjoissa on laaja valikoima malleja, kokoja ja värejä. Koko tuotevalikoima on nähtävillä osoitteessa www.gustavsberg.fi, esim.


Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com

Uusi Graphic-kalustesarja tarjoaa reilusti säilytystilaa

Luokitukset

Kylpyhuone

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...