Uusi, suurempi Ross ja asennusputket

 
  • Kirjoittaja(t): SK Tuote Oy
  • Luotu: 25 Tammikuu, 2013 - 14:53
  • Muokattu: 25 Tammikuu, 2013 - 15:14

VILPE® Ross-tuuletuspaalu on tuttu tyylikäs tuote talon ryömintätilan tuuletukseen sekä radonhaittojen ja talon alapohjan kosteusvaurioiden ehkäisyyn. Hatun rakenne estää lumen, roskien ja pieneläinten pääsyn alapohjan ryömintätilaan. Ross-tuuletuspaalun kautta voidaan myös ottaa tuloilma esimerkiksi kellarisaunaan, takkaan tai ilmanvaihtokoneeseen.

Nyt Ross-tuuletuspaalusta on kehitetty uusi suurempi koko: Ross Ø 200 mm. Tämän ansiosta suuremmatkin kohteet, kuten kerrostalot ja julkisrakennukset, saavat tyylikkään vaihtoehdon alapohjan tuuletukseen, tuloilman ottoon sekä kellarirakenteiden ilmanvaihtotarpeiden tyydyttämiseen.

Uutta on myös se, että kaikkiin VILPE® Ross-tuuletuspaaluihin – 125 mm, 160 mm ja 200 mm – on saatavana asennusputket helpottamaan Rossien paikalleen laittamista. Ross-asennusputki asennetaan seinäelementtiin tai valusokkeliin jo valuvaiheessa ja se soveltuu myös harkkosokkeliin. Rakenteensa ansiosta se tarttuu hyvin kiinni betoniin. Asennusputken kautta varsinainen Ross-paalu tai muu putki voidaan johtaa seinän läpi helposti rakentamisen myöhäisessäkin vaiheessa.

Ross-tuuletuspaaluja on saatavana kuutta eri talojen väritykseen tyylikkäästi sointuvaa perusväriä: vaaleanharmaa, harmaa, punainen, maalarinvalkoinen, beige ja musta. Tuote on valmistettu kestävästä, ympäristölle haitattomasta, UV-suojatusta polypropeenimuovista (PP).

VILPE® Ross-tuotteet valmistaa SK Tuote Oy, jolla on 37 vuoden kokemus kattotuotteiden ja ilmanvaihdon päätelaitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Kaikille VILPE®-tuotteille on tunnusomaista erittäin korkea laatu, edelläkävijyys, asentamisen ja käytön helppous sekä kestävyys vaativissakin oloissa.

Lisätietoja saa SK Tuote Oy:ltä, puh. 020 123 3200, sähköposti vaasa@sktuote.fi .

SK Tuote Oy
www.sktuote.fi
Kauppatie 9
65610 Mustasaari

Kuvagalleria

SK Tuote Oy
SK Tuote Oy

Luokitukset

Perustus

 
 

 

Uutiskirje

Tilaa kerran kuukaudessa ilmestyvä Rakenna Oikein, Korjaa Oikein uutiskirje

Tilaa tästä
 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...