Uusi tehokas energiapakki tuo lisävirtaa

 

Mökillä, veneillessä, rakennustyömaalla tai muissa kohteissa, joissa sähköä ei ole helposti saatavilla, lisävirta voi olla tarpeen. Sarjalaitteen uusi SL-energiapakki 1500 on liikuteltava virtalähde, joka on varustettu tehokkaalla 1500 W invertterillä. Pakkia on helppo kuljettaa mukana sen pyörien ja teleskooppisen vetokahvan ansiosta. Energiapakki on myös ekologinen lisävirtalähde sen aurinkopaneelien ansiosta.

Uusi SL-energiapakki 1500 tuo lukemattomia mahdollisuuksia sellaisten laitteiden käyttöön, joihin on aikaisemmin tarvittu aikaa ja rahaa vieviä kiinteitä asennuksia. Sähköttömän mökin imurointi, kannettavan tietokoneen lataus tai syksyisen terassin valaistus ovat vain esimerkkejä lisävirran käyttömahdollisuuksista. Se toimii erinomaisesti myös auton kaapelikäynnistyksen virtalähteenä. Energiapakki mahdollistaa muun muassa ≤1500 W teholla toimivien työkalujen, kuten porakoneiden, sahojen tai sekoittimien käytön rakennustyömaalla. Hetkellisesti pakki antaa jopa 3500 W tehon.

Energiapakin akun voi ladata viidellä kiinteällä aurinkopaneelilla. Pakin 100 Ah geeliakku latautuu ekologisesti viidellä 16 W monokristalli-paneelilla. Pakin paneelit aukeavat sen eri puolille, jolloin ne ottavat energian tehokkaasti talteen jopa 17 prosentin hyötysuhteella. Lataaminen onnistuu myös verkkovirralla tai auton tupakansytyttimellä.

Pakissa on digitaalinen näyttö, josta akun varaustaso on helppo tarkistaa. Siihen on myös mahdollista kytkeä lisäakkuja tai -paneeleita.

Uusi tehokas energiapakki tuo lisävirtaa

Luokitukset

Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...