Uusi vesikiertoinen kattoviilennys

 

Warmia on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen tavan järjestää rakennuksen viilennys. Coolia- kattoviilennyspaneeli on kipsilevyelementti, jonka sisään on integroitu 10 mm lattialämmitysputki, jossa kierrätetään kylmää vettä, saaden näin aikaan tilan viilennyksen. Kattoviilennys ei ole ideana Suomessa uusi, mutta viilennystä ei ole aikaisemmin integroitu olemassa olevaan rakennustekniikkaan. Käytännössä kattoviilennysjärjestelmä tehdään samalla tavalla kuin kipsilevykatto, joka joko tasoitetaan ja maalataan tai ruiskurapataan valmiin pinnan aikaansaamiseksi.

Coolia- kattoviilennysjärjestelmä on arkkitehtonisesti hyvin fiksu viilennystapa. Se on ensimmäinen tuote, joka on täysin huomaamaton. Tuotteen muita erittäin hienoja ominaisuuksia on, että se on täysin äänetön, vedoton ja 100 % huoltovapaa.

Tuoteperheeseen kuuluu myös akustiikkalevy, jolla saadaan lyötyä kolme kärpästä yhdellä iskulla: valmis kattopinta, viilennysputkisto sekä akustoiva ominaisuus. Akustiikkalevy sopii erityisesti toimisto- ja julkisiin tiloihin sekä paremmin varusteltuihin asuntoihin.

Järjestelmään kuuluu myös fiksu automatiikka, joka tekee menoveden säädön kastepisteohjatusti. Tämä varmistaa sen, että paneeleista on mahdollista saada niin suuri teho, kuin se vallitsevien olosuhteiden mukaan on mahdollista. Se varmistaa myös, että kattopintaan ei tiivisty kosteutta (kastepistevalvonta).

Lisätietoja tuotteesta saa osoitteesta www.warmia.fi sekä oman alueesi valtuutetulta Warmia- edustajalta osoitteesta www.warmia.fi/myynti.

Yritysesittely:
Warmia Oy on Suomen suurin vesikiertoisen lattialämmitys- ja kattoviilennysjärjestelmän suunnitteluun, asennukseen ja markkinointiin erikoistunut yritys. Koko maan kattava oma edustajaverkosto sekä komponentit maailman johtavilta toimijoilta varmistavat laadukkaan ja toimivan kokonaisjärjestelmän. Tästä syystä Warmia myöntää myös järjestelmilleen täyden 10 vuoden toimivuustakuun. Warmia tekee vuosittain n. 2000 kohdetta ympäri Suomea käsittäen aina pienistä saneerauksista isoihin kerrostaloihin. Katso lisää www.warmia.fi

Uusi vesikiertoinen kattoviilennys

Luokitukset

Lämmitys

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...