Uusissa Muurame-kalusteissa yhdistyvät ajankohtaiset luonnonmateriaalit ja dynaaminen keveys

 
  • Kirjoittaja(t): Muurame Oy
  • Luotu: 26 Elokuu, 2015 - 10:03
  • Muokattu: 26 Elokuu, 2015 - 10:10
Uusissa Muurame-kalusteissa yhdistyvät ajankohtaiset luonnonmateriaalit ja dynaaminen keveys

Uusi materiaali Muurame-mallistossa on tammi. Tämä ajankohtainen luonnonmateriaali tuo uuden ulottuvuuden Muurame-ratkaisuihin ja osoittaa Pirkko Stenrosin suunnitteleman malliston poikkeuksellisen kyvyn muuntua, myös materiaalien osalta. Tammi on saatavissa pääosin TV-tasoihin ja työpöytiin rajattuna mallistona.

Slimmi on ultramoderni TV-taso- ja pöytämallisto. Kannen reuna on ainoastaan 8 mm, josta se viistosti kasvaa keskustaa kohti. Leveydeltään 7 cm massiivipuukehys reunustaa tason viilutettua pintaa muodostaen vahvan ja jäykän rakenteen niin L-tasoille kuin myös pöydille. Tässä näkyy suomalainen puusepäntaito piensarjatuotannossa parhaimmillaan.
Viistojalat tuovat tv-tasoille ja senkeille dynaamisen ilmeen. Tarjolla on kaksi väriä, kupari ja valkoinen; sekä kaksi korkeutta 15 ja 28 cm.

Vuoden 2015 Muurame-uutuudet esitellään Habitare-messuilla 9-13.9 osastolla Ahead 7n40. Lisäksi uusiin Muurame-kalusteisiin voi tutustua Jätkäsaaressa Helsinki Design Weekin Muotoilumakasiinissa 9-12.9.
Tervetuloa!
 
Lisätiedot:
Myynti- ja markkinointijohtaja Jan Eklund,
p. 050 4093 509
jan.eklund@muurame.com

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...