Uutta laatua putkiremontteihin – ja lahjaksi 10000 euron remontti ja vesikalusteet

 
Uutta laatua putkiremontteihin – ja lahjaksi 10000 euron remontti ja vesikalusteetParempi Putkiremontti lanseerataan OmaKoti-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 6.–9.4.2017. Uudessa konseptissa on mukana alan kokeneimpia toimijoita. Pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta.

– Vielä nykyäänkin moni omakotitalon omistaja empii käyttövesiputkien remonttia: kauanko se kestää, hankaloittaako se elämää ja löydänkö varmasti luotettavan toimijan, sanoo LVI-WaBeK Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Pelkonen. Vastaukseksi kysymyksiin hänen yrityksensä on kehittänyt uuden Parempi Putkiremontti -konseptin ja hallinnoi sitä.

– Me olemme LVI-tukkuliike, joka ottaa vastuuta.

Yhteistyössä ovat mukana Wavin-Labko Oy, Villeroy & Boch Gustavsberg Oy ja Vesi 11 Oy ja Honeywell Oy. – Komposiittiputkistomme vastaavat kaikkia käyttövesijärjestelmien turvallisuus- ja hygieniavaatimuksia. Edistyksellinen liitinteknologia ja vuotosuojattu järjestelmä estävät tehokkaasti vesivahinkoja ja niistä aiheutuvia kosteusvaurioita, kertoo Wavin-Labko Oy:n toimitusjohtaja Timo Sarlin.

– Villeroy & Boch Gustavsberg Oy tunnetaan korkealaatuisista, toimiviksi muotoilluista ja tyylikkäistä kylpyhuoneen vesikalusteista ja hanoista. Niissä on otettu huomioon myös ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys – energian- ja vedenkulutuksen vähentäminen on sekä käyttäjän että ympäristön etu, aluemyyntipäällikkö Leena Loponen toteaa.

– Yksi partneri kaikille ja kaikkialla. Honeywell Oy tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita, energiaa säästäviä tuotteita asuinkiinteistöjen käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin. Tuotteitamme on asennettu maailmanlaajuisesti jo noin 100 miljoonaan asuintaloon, kertoo Account Manager Eerik Nieminen.

Vesi 11 Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Wargh muistuttaa, että omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa. – Vakuutus ei usein korvaa koko putkiston uusimista. Esimerkiksi putkiston ikä vaikuttaa vakuutuskorvauksen määrään ja laajuuteen. Me tuomme Parempaan Putkiremonttiin erittäin ammattitaitoiset, kokeneet ja vastuunsa tuntevat LVI-asentajat.

Paremman Putkiremontin osapuolia: aluemyyntipäällikkö Leena Loponen Villeroy & Boch Gustavsberg Oy; tj Jarno Wargh Vesi 11 Oy; tj Kimmo Pelkonen LVI-WaBeK Oy; tj Marko Lukkari Asiantuntijapalvelut Lukkari Oy ja tj Timo Sarlin Wavin-Labko Oy. Joukkoon kuuluvat myös LVI-Inset Oy:n tj Jari Pyykkönen ja Honeywell Oy:n Account Manager Eerik Nieminen, jotka eivät työesteiden takia päässeet kuvaan mukaan.

Parhaille perusteluille lahjaksi noin 10 000 euron arvoinen remontti

Paremman Putkiremontin lanseerauksen kunniaksi osapuolet lahjoittavat yhden sellaisen henkilölle, joka osaa parhaiten perustella, miksi valinta osuisi juuri hänen taloonsa. Perusteluaikaa on kesäkuun loppuun. Lisätietoja tästä: www.putkiremontti.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...