Uutuus: VILPE® ECo-huippuimuri

 
  • Kirjoittaja(t): SK Tuote Oy
  • Luotu: 21 Joulukuu, 2012 - 11:36
  • Muokattu: 21 Joulukuu, 2012 - 11:51

VILPE® ECo-huippuimuri on edistyksellinen ja energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen huippuimuri keittiön ja kylpytilojen kohdepoistoon tai koko kodin ilmanvaihtoon.

VILPE® ECo-huippuimuri on edistyksellinen ja energiaa säästävä tasavirtamoottorillinen huippuimuri keittiön ja kylpytilojen kohdepoistoon tai koko kodin ilmanvaihtoon.

Aiemmista VILPE®-huippuimuriratkaisuista poiketen VILPE® ECo -huippuimureihin on liitettävissä etäohjaus, joka toimii vakiolla 0 – 10 V jänniteviestillä. Huippuimureiden parantunut ohjattavuus tehostaa taloteknisten järjestelmien kokonaisvaltaista hallintaa ja lisää käyttömukavuutta ja energiatehokkuutta. Säädettävä etäohjattavuus mahdollistaa VILPE® ECo -huippuimureiden käytön myös matalaenergiataloissa, joihin vaihtovirtamoottorilliset huippuimurit eivät ole sopineet yhtä hyvin.

Tasavirtamoottorillisia VILPE® ECo -huippuimureita käytetään uusissa kerros-, omakoti- ja rivitaloissa ilmanvaihtojärjestelmän osana keittiön kohdepoistoon. Vanhemmissa saneerattavissa omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa painovoimainen ilmanvaihto voidaan muuttaa koneelliseksi toteuttamalla ilmanvaihto VILPE® ECo -huippuimurin avulla. Muita käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi pientaloissa alapohjan tuuletus sekä autotallien ja varastojen kohdepoisto. Kerrostaloissa ECo-imurit sopivat hissikuilujen ja muiden yleisten tilojen kohdepoistoon.

VILPE® ECo -huippuimurit täyttävät tulevan ERP2015-direktiivin vaatimukset ja ne ovat tulossa myyntiin kaudelle 2013.

VILPE®-tuotteet valmistaa SK Tuote Oy, jolla on 37 vuoden kokemus kattotuotteiden ja ilmanvaihdon päätelaitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. Kaikille VILPE®-tuotteille on tunnusomaista erittäin korkea laatu, edelläkävijyys, asentamisen ja käytön helppous sekä kestävyys vaativissakin oloissa. VILPE® on myös tyylikäs valinta.

Lisätietoja saa SK Tuotteelta, puh. 020 123 3200 tai s-posti vaasa (at) sktuote.fi
 

Kuvagalleria

SK Tuote Oy
SK Tuote Oy

Luokitukset

Ilmanvaihto

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...