Uutuustuote Einhellilta: Power X-Change-akkulaattapuhdistin

 

Tamperelainen Kauppahuone Harju tuo Suomen markkinoille uutuustuotteen Einhellilta: PXC-akkulaattapuhdistimen. Akkukäyttöisen Einhell GE-CC 18 Li Solo käyttötarkoitus on puhdistaa laattojen ja kiveysten välisiä saumoja epäpuhtauksilta sekä rikkaruohoilta. Power X-Change-akkuteknologian ansiosta Einhellin akkulaattapuhdistin on ainutlaatuinen verrattaessa suomen markkinoiden sähköisiin vaihtoehtoihin. Erillisen akun ja laturin ansiosta puhdistin on erityisen suorituskykyinen, johdoton ja ympäristöystävällinen. (Akku ja latauslaite ei sisälly tuotteen toimitukseen.)

Käyttäjäystävällinen
Puhdistin ja sen ominaisuudet ovat suunniteltu helppokäyttöiseksi sekä ergonomiseksi. Portaattomasti säädettävän teleskooppivarren ansiosta laitetta voi käyttää pitempikin henkilö seisoma-asennossa, mikä säästää selkää ja polvia. Säädettävä lisäkahva ja ohjainpyörä lisäävät laitteen helppokäyttöisyyttä. Pehmustettu kahva tuntuu käteen mukavalta, myös pidempiaikaisessa käytössä. Puhdistin on kevyt, helposti hallittavissa sekä liikutettavissa.

Ominaisuudet
PXC-akkulaattapuhdistin toimii 18 V litium akulla. Sen käyttöaika on noin 40 minuuttia 1,5 Ah akulla. PXC-akkulaattapuhdistimella on painoa vain 2,04 kg. Tuotteeseen sisältyy kaksi kappaletta vaihdettavia harjaspäitä, teräsharja sitkeämmille rikkaruohoille ja vahvemmille pinnoille, nylonharja kevyempään puhdistamiseen aremmille pinnoille. Harjaspäiden halkaisija on 10 cm.

Power X-Change
Einhell Power X-Change on monikäyttöinen, yhdisteltävä ja lompakkoasi säästävä akkutuoteperhe, jossa sama akku käy kaikkiin tuoteperheen sähkötyökaluihin sekä puutarhalaitteisiin. Tuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä noin 30 sähkötyökalua ja puutarhalaitetta sekä 18 V akkuja erilaisin ampeerein ja kaikkiin näihin yhteensopiva laturi.

Erityistä ei ole vain modernein akkutekniikka, joka tekee tuotantoperheen erityisen suorituskykyiseksi, vaan se, että kaikki koneet ovat mahdollista ostaa ilman akkua ja laturia - tämä säästää rahaa sekä luontoa!

Uutuustuote Einhellilta: Power X-Change-akkulaattapuhdistin

Kauppahuone Harju Oy on vuonna 1979 perustettu tamperelainen perheyritys ja teknisen alan tukkuri ja maahantuoja, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja, koneita ja tarvikkeita kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan harrastuksiin. Päätuoteryhmiä ovat sähkö- ja puutarhatyökalut, sähkötarvikkeet,LVI-tarvikkeet ja alumiinitikkaat sekä puutarhan kastelutarvikkeet ja käsityökalut. Harjun asiakkaita ovat marketit, tavaratalot, rautakaupat, halpahallit sekä auto- ja varaosaliikkeet.

Luokitukset

Piha Pihakoneet

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...