Uutuustuotteet paljuiluun: Lämminhenkistä luksusta Red Cedar -tuotteilla

 

Kirami on tuonut valikoimiinsa uusia tuotteita, jotka tekevät kylpyhetkestä entistä nautinnollisemman. Red Cedar -tuoteperheeseen kuuluu muun muassa upea pergolakatos sekä useita lisävarusteita. Tuotteet on tehty red cedar -puusta eli Kanadan jättiläistuijasta, joka on yksi Pohjois-Amerikan arvokkaimmista puulajeista. Jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät jopa yli 20 vuotta – vaihtuvissakin sääolosuhteissa.

Red cedar eli jättiläistuija on erittäin hyvin kosteutta kestävä, lähes oksaton puu, jonka punertava väri vaihtelee kauniisti tummasta vaaleaan. Sitä käytetään usein rakennusmateriaalina kosteissa tiloissa tai ulkosalla, kun halutaan saada näyttävä ja pitkäikäinen lopputulos. Jättiläistuijasta valmistetut tuotteet kestävät vähintään 20 vuotta. Ajan myötä puu harmaantuu kauniisti hopean harmaaksi, jos sitä ei öljyä.

– Red Cedar -tuotteita suunnitellessamme ajattelimme myös keskieurooppalaista kuluttajaa. Puulaji on muualla Euroopassa erittäin suosittua, kertoo Kiramin kehitysjohtaja Tommi Suoniemi.

Uutuustuotteet paljuiluun: Lämminhenkistä luksusta Red Cedar -tuotteillaKuva: Kirami Oy

Kirami Pergola suojaa kylpyhetkeä

Kirami Pergolan alle mahtuu mikä tahansa Kiramin altaista. Katos kehystää kylpytynnyriä ja tarjoaa monia mahdollisuuksia tyylikkään ja tunnelmallisen kokonaisuuden luomiseen. Katokseen voidaan kiinnittää esimerkiksi verhot, kun halutaan näkösuojaa, tai tuulelta suojaava lasitus. Verkkojen avulla katoksen seiniksi voi kasvattaa vaikka viiniköynnöstä.

Pergola on helppo koota itse. Se toimitetaan tehtaalta pakettina, joka sisältää kaiken tarvittavan lattialementeistä ruuveihin.

Viimeistele paljunautinto muilla Red Cedar -tuotteilla

Kirami Red Cedar -jääkaapinsuojus

Pergolaan voi saumattomasti integroida jääkaapin suojakehyksen, jonka suojiin voi asentaa minijääkaapin. Suojus toimii samalla pöytänä.

Kirami Drink Arc Red Cedar -juomateline

Erityisesti jalallisille viinilaseille suunniteltu Drink Arc -juomateline on kylpytynnyrin reunaan laitettava ja sen kaarevaa muotoa myötäilevä teline, joita voi liittää yhteen useampia. Teline toimii myös kätevänä laskutelineenä.

Kirami Tubbar Delux Red Cedar -kelluva juomateline

Tubbar Delux on kelluvan Tubbar-sarjan uusin tulokas, tyylikäs juomateline, jossa on neljä merkittyä paikkaa juomille.

Kirami Delux Red Cedar -raput

Leveät Delux-raput antavat kylpytynnyrille viimeistellyn ilmeen ja varmistavat turvallisemmat askeleet altaaseen ja sieltä pois. Portaita voi ostaa joko yhdet tai useammat, ja niillä voi ympäröidä koko paljun. Delux-rappuja valmistetaan sekä Kanadan jättiläistuijasta että lämpöpuusta. Raput esikootaan tehtaalla.

Kaikki Kiramin Red Cedar -tuotteet ovat Avainlipputuotteita. Tuotteita myydään Kiramin verkkokaupassa ja hyvin varustelluissa jälleenmyyntipisteissä.

Kirami Oyon vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkealaatuisista kylpyaltaista ja kylpytynnyreistä. Kirami toimittaa vuosittain noin 5 000 tynnyriä, minkä ansiosta yritys on Euroopan suurin paljujen valmistaja. Outstanding by Kirami -tuoteperhe laajentaa tuotevalikoimaa pihasisustukseen, grilleihin ja ulkotuliin. Yrityksen palveluksessa on 19 henkilöä ja liikevaihto on 8 miljoonaa euroa. www.kirami.fi, www.outstanding360.fi

Luokitukset

Piha

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...