Väre avasi aurinkovoimaloihin erikoistuneen verkkokaupan

 

Energiapalveluyhtiö Väre Oy on avannut aurinkovoimapalveluihin erikoistuneen verkkokaupan, joka mahdollistaa oman aurinkovoimalan hankinnan kokonaistoimituksena suoraan verkosta suunnittelusta asennukseen.

Väre Oy:n kehitysjohtajan Antti Martikaisen mukaan aurinkosähkö on varteenotettava vaihtoehto asumiskulujen hallintaan energian osalta omakoti- ja pientaloissa.

– Omalla aurinkovoimalalla voit pienentää sähkölaskuasi heti ja lisätä energiaomavaraisuutta, millä nostat myös kiinteistösi arvoa. Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on ympäristöystävällistä ja ostosähköä huomattavasti edullisempaa: et maksa veroja, etkä sähkön siirtohintaa, Martikainen sanoo.

Väre avasi aurinkovoimaloihin erikoistuneen verkkokaupan

Väreen aurinkovoimalaverkkokaupan kokonaistoimitus sisältää suunnittelun ja asennuksen, paneelit, invertterin sekä paneelien kattokiinnitysratkaisut. Viiden vuoden kuluttomalla ja korottomalla maksuajalla päätös aurinkopaneeleista on helpompi tehdä nyt myös pienemmissä talouksissa.

– Olemme valinneet verkkokauppaamme markkinoiden parhaimmat ja laadukkaimmat aurinkopaneelipaketit. Varmistamme myös ammattitaitoisen asennuksen kohteessa sekä opastuksen laitteiston käyttöön, Martikainen toteaa.

– 24/7 auki oleva verkkokauppa mahdollistaa aurinkopaneelien hankinnan milloin vain ja ostaminen on tehty siellä erityisen helpoksi. Olemme suunnitelleet toimitusprosessin asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi: emme jätä asiakasta missään vaiheessa yksin ja varmistamme toimituksen yhdessä asiakkaan kanssa, Martikainen lisää.

Väreen aurinkosähköjärjestelmiin liittyy etu, mikä tarjoaa omakoti- ja pientaloasukkaalle helpotusta asumiskuluihin: oman kulutuksen ylijäävän sähkön voi myydä takaisin yhtiölle.

Lisätietoja:

Väre Oy, kehitysjohtaja, Antti Martikainen, p. 044 723 7102, antti.martikainen@vare.fi

Verkkokauppa: www.vare.fi/aurinko

Väre on uuden ajan energiapalveluyhtiö, joka syntyi Kuopion Energian, Savon Voiman, Lappeenrannan Energian ja Alva-yhtiöiden sähkönmyyntiliiketoimintojen yhdistymisestä. Väre on Suomen neljänneksi suurin sähkönmyyjä – yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ympäri Suomen. Väreen tavoitteena on olla edelläkävijä kokonaisvaltaisten energiapalveluiden tarjoajana. Yhtiön tarjonta kattaa palveluja, joilla energiakustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä voidaan mitattavasti vähentää. www.vare.fi

Luokitukset

Aurinkoenergia

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...