Värisilmä: Keraamisissa laatoissa näkyy nyt luonnonläheisyys ja urbaani betoni

 

Uusimmissa laattatrendeissä näkyy hienostunut luonnonläheisyys ja seesteinen tunnelma hiekan ja urbaanin betonin eri sävyissä.

Tämän hetken laattatrendeissä korostuvat maanläheisyys ja luonnollisuus. Herkkä ja koskettava vaikutelma syntyy vaaleilla hiekan eri sävyillä ja tyylikkäissä harmaan sävyissä.

Laajoina pintoina patinoituneet ja rosoiset pinnat antavat yksilöllisen vaikutelman sekä keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Myös kuvioiden kirjo on vahvasti esillä uutuuksissa.

Värisilmä: Keraamisissa laatoissa näkyy nyt luonnonläheisyys ja urbaani betoni

Harmoniset värisävyt tuovat tuulahduksen menneiltä ajoilta, suurimmassa osassa laattoja on moderni twisti.

Kolmiulotteisuus ja strukturoidut pinnat tekevät keraamisista laatoista elävännäköiset ikään kuin pinnassa olisi jatkuva liike. Keraamisten laattojen käyttöä ei kannata rajoittaa kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin. Laatat ovat helppohoitoinen ja tyylikäs materiaali myös eteisiin, porraskäytäviin, ulkoterasseille, parvekkeille ja olohuoneisiin. Ulkotiloihin on valittava pakkasenkestävä laatta.

Kaikki uutuusmallistot löytyvät Värisilmän Keraamiset laatat -kuvastosta.

Uutuuslaatat ovat kaupoissa kesäkuussa, paneelilaatat heinäkuun alussa.

Lisätietoja:
www.varisilma.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...