Vekkikaihtimista uusi sisustustrendi

 

Kodin uusin sisustustrendi on kankainen vekkikaihdin, jonka avulla on helppo luoda erilaisia valaistuksia ja tunnelmia sisätiloihin sekä lasitetuille parvekkeille ja terasseille. Samaa sarjaa olevilla kaihtimilla luodaan tyylikäs, yhtenäinen ilme läpi koko asunnon lasipintojen. Kankaisia vekkikaihtimia tehdään ikkunoihin, ikkuna-oviin, lasitetuille parvekkeille ja terasseille, kattoihin ja kattoikkunoihin sekä kaiteisiin. Vekkikaihtimia on saatavina myös pimennysverhoina.

”Kulttuurien väliset tyyli- ja värierot näkyvät selvästi vekkikaihtimien käytössä. Meidän myydyimpiä tuotteita Keski-Euroopassa ovat keltaisen ja oranssin sävyiset vekkikaihtimet, kun taas Pohjoismaissa pidetään hillityimmistä vaaleista ja harmaan sävystä. Suomalaisista poiketen Ruotsissa valitaan parvekkeille peittävimpiä kaihdinkankaita. Kaihtimilla halutaan säädellä myös lasitettujen parvekkeiden lämpötilaa”, vekkikaihtimia valmistavan Visor Oy:n vientipäällikkö Chad Simonson valottaa.

Suomessa noin 70 % asuntokohtaisista parvekkeista on lasitettuja. Tyypillisesti lasitettu parveke on aina ulkolämpötilaa lämpimämpi. ”Parvekekaihtimilla voidaan viilentää parvekkeen lämpötilaa ja parannetaan niiden käyttömukavuutta, kun paahtava aurinko saadaan kaihtimilla himmennettyä. Sisälämpötilan pysyessä viileämpänä myös ilmastoinnin tarve vähenee, mikä parantaa asunnon energiatehokkuutta”, Simonson jatkaa.

Vekkikaihtimista uusi sisustustrendi

Mikkelin asuntomessuilla nähtävä Visor Queen -vekkikaihdin on suomalainen innovaatio, joka on kehitetty kestämään paahtavaa hellettä ja kylmiä talvia. Visorin tarina alkoi käytetystä säleverhokoneesta, jonka Ahti Pulkkinen hankki perheen kesälomamatkalla 1972. Neljän vuosikymmenen aikana yritys on monikertaistanut tuotantonsa ja liikevaihtonsa. Vuonna 2006 keksittyä Visor Queen -vekkikaihdinta valmistetaan vuosittain jo 120 000 kappaletta noin 14 500 parvekkeelle ympäri maailman.

Visor Queen -vekkikaihdin toimii kätevästi näkösuojana isoissa ikkunoissa, koska se toimii kahteen suuntaan. Portaattoman säätömekanismin ansiosta kaihtimen voi jättää vaikka lasin keskiosaan. Näin maisemaa jää näkyviin ikkunan ylä- tai alareunasta kaihtimen tuodessa tarvittavan näkösuojan. Kaihdin kestää hyvin myös lapsiperheissä, koska sen voi pestä eikä sen kangas mene rikki vaikka sitä käsin rypistääkin. Visor Queen -vekkikaihdin kiinnitetään sekä ylä- että alareunasta, minkä ansiosta se pysyy erittäin hyvin paikoillaan heilumatta tai kolisematta ikkunoita tai ovia avattaessa. Kankainen vekkikaihdin on vain 15 mm paksuinen, minkä ansiosta se sopii hyvin liukulasioviin.

Visorin monipuolinen mallisto nähtävillä Mikkelin asuntomessuilla 14.7.-13.8.2017

Mikkelin asuntomessuilla Visor Queen -ikkunakaihtimia on nähtävillä kolmessa messukodissa; Suomi-korttelin numeroissa 1 ja 3 sekä Valo-korttelin numerossa 17. Visor Queen -terassikaihtimia on myös nähtävillä Lumon Oy:n lasittamilla terasseilla.

Linkki Mikkelin asuntomessujen aluekarttaan


Suomen Visor Oy on pohjoissuomalainen ikkuna-, parveke-, terassi-, kaide- ja kattokaihdin valmistaja. Visor Queen -vekkikaihtimia on saatavilla jo Venäjällä, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Kanadassa, Sveitsissä ja Virossa. Visor on yksi Kauppalehden menestysyrityksistä ja osa Lumon konsernia. visor.fi

 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...