Verisure-sovellus nyt saatavilla Apple Watchiin

 
Verisure-sovellus nyt saatavilla Apple Watchiin

Verisure Securitas Direct on ensimmäisenä turva-alan yrityksenä Euroopassa julkaissut sovelluksen Apple Watchia varten. Verisure -sovelluksella voit ohjata ja seurata kodin hälytysjärjestelmää ja siihen liitettyjä älykodin palveluja Apple Watch -kellostasi.

Verisure on julkistanut Applen Watch -sovelluksensa seitsemällä kielellä ja kahdeksalla eri markkina-alueella – nyt myös Suomessa. Uusi sovellus mahdollistaa uudenlaisen tavan kotisi valvomiseen, sillä puhelimen avaamisen sijaan voit tarkistaa kotisi ja perheesi tilanteen kellostasi.

"Apple Watchin Verisure-sovelluksen avulla kotisi turvallisuus on käden ulottuvilla, sillä älykellolla voit toimia vielä entistäkin helpommin ja intuitiivisemmin. Tämä on yksi niistä monista kehitysaskelista, joilla vahvistamme tarjontaamme viimeisimmän teknologisen kehityksen mukana ja jonka myötä asiakkaat arvostavat hälytysjärjestelmäämme entisestään”, sanoo Jonas Eklund Verisurelta, joka on Euroopan johtava ammattimaisesti valvottujen hälytinjärjestelmien tarjoaja.

Apple Watchin käyttäjät saavat lähes kaikki Verisuren hälytysjärjestelmien ominaisuudet käyttöönsä. Hälytysjärjestelmä sisältää ympäri vuorokautisesti valvottuja palveluita murtojen, tulipalojen ja vesivahinkojen ehkäisemiseksi sekä muita turvallisuuteen liittyviä tuotteita, joiden avulla voi hallita kodin valaistusta ja sähkölaitteita sekä Yale Doorman -älylukkoa.

    Verisure -sovelluksen ominaisuuksia Apple Watch -kellossa:
  • Kytke murtohälytin päälle ja pois.
  • Saat ilmoituksen, kun joku tulee kotiin tai lukitsee ulko-oven.
  • Sytytä tai sammuta kotisi valaistus ja ohjaa sähkölaitteita.
  • Saat ilmoituksen, jos kotonasi on savua tai palohälytys laukeaa.
  • Saat ilmoituksen, jos kodissasi on tapahtunut vesivuoto.
  • Saat ilmoituksen, jos kotisi ilmankosteus tai lämpötila vaihtelee äkillisesti.
  • Lukitse tai avaa Yale Doorman -lukko riippumatta siitä, missä olet.

Lisätietoja:
Jonas Eklund, Head of Lead Generation & Brand
jonas.eklund@verisure.com, +46 (0) 739 96 23 29

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Verisure on selkeä markkinajohtaja Suomessa ja osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 1,8 miljoonaa asiakasta ja työllistää 9 000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...