Verisuren Night Control tuo lisäturvaa koteihin

 

Suomen suosituimman hälytysjärjestelmän toimittaja Verisure Securitas Direct tuo markkinoille uuden SOS-toiminnon täydentämään murto- ja palohälyttimiä. Uuden Night Control -laitteen avulla on mahdollista lähettää ääniviestejä Verisuren hälytyskeskukseen, joka lähettää heti tarvittavaa apua paikalle. Toiminto on erityisen hyödyllinen silloin, kun kotiin murtaudutaan, syttyy tulipalo tai asukas saa äkillisen sairaskohtauksen.

Koteihin murtaudutaan joka toinen tunti ja joka kolmas tunti syttyy tulipalo jossain päin Suomea. Verisuren uusi Night Control lisää kodin turvallisuutta ja on ensimmäinen askel kohti uutta viestintätapaa asukkaiden ja hälytyskeskuksen kesken.

Turvallisuusasiantuntija Asko Kauravaara Verisure Securitas Directiltä kertoo: "Night Control mahdollistaa sen, että asiakkaamme voivat ottaa meihin yhteyttä ilman puhelinta silloin, kun he ovat hätätilanteessa. Laite voidaan sijoittaa niin, että siihen on helppo ylettyä. Tarvittaessa niitä voi olla kotona myös useampia.”

Ja Kauravaara jatkaa: ”Toivomme, että tämän uuden toiminnon avulla voimme tarjota asiakkaillemme lisäturvaa ja varmuutta. Yhdellä painalluksella he saavat lähetettyä viestin hälytyskeskukseen, joka päivystää 24/7. Ääniviesti mahdollistaa myös sen, että voimme toimia nopeammin ja tehokkaammin oikean avun saamiseksi.”

Yhteistyötä poliisin ja muiden viranomaisten kanssa

Night Controlia käyttämällä asiakas voi äänittää viestin, joka lähtee suoraan Verisuren hälytyskeskuksen päivystäjille. Asiakkaaseen otetaan heti yhteyttä puhelimitse ja jos hän ei vastaa, päivystäjä kuuntelee ääniviestin ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin. Tilanteesta riippuen paikalle kutsutaan vartija tai ilmoitetaan tilanne hätäkeskukseen, poliisin, ambulanssin tai palokunnan kutsumiseksi.

”Jos vain mahdollista, asiakkaan pitäisi aina itse ottaa yhteyttä suoraan viranomaisiin. Mutta jos heräät yöllä sängyssäsi asuntomurtoon tai tulipaloon, sinulla ei välttämättä ole aikaa tai mahdollisuutta soittaa apua. Silloin Night Control on hyvä olla käden ulottuvilla”, kertoo Kauravaara.

SOS-toiminto on osa Verisuren palveluvalikoimaa

Night Control on yksi monista Verisuren älykkään kodin palveluista. Asko Kauravaara sanoo: "Haluamme vahvistaa asemaamme älykkään kodin turvajärjestelmien edelläkävijänä ja lisäämme jatkuvasti uusia toimintoja sovelluspohjaiseen ekosysteemiimme. SOS-toiminnon ja asunnon osasuojauksen avulla on tarkoitus saada asiakkaamme tuntemaan olonsa entistäkin turvallisemmaksi. Toiminnallisuuksista on hyötyä muissakin kuin murtotilanteissa, esimerkiksi tulipalon syttyessä tai kotitapaturman sattuessa.”

Kuinka Night Control toimii?

Night Control on pieni, seinälle kiinnitettävä laite. Sen voi sijoittaa esimerkiksi makuuhuoneeseen, keittiöön tai eteiseen. Night Control on laite, jolla kodin osasuojauksen voi kytkeä päälle ja pois, yhdellä napin painalluksella.

Night Controlin painikkeet toimivat myös SOS-painikkeina, joita painamalla saadaan aktivoitua SOS-toiminto. Tällöin Night Control ohjeistaa äänittämään viestin ja lähettää sen Verisuren hälytyskeskukseen. Näin hälytyskeskuspäivystäjä voi saada lisätietoa SOS-hälytyksestä ja aloittaa nopeammin tarvittavat toimenpiteet.

Lisätietoja: Jonas Eklund, Head of Lead Generation & Brand
jonas.eklund@verisure.com
+46 (0) 739 96 23 29

Verisure tarjoaa ammattimaisesti valvottuja murto- ja palohälytysjärjestelmiä ja palveluita, joita voi valvoa ja ohjata älypuhelimella. Panostamme laatuun ja palveluun, minkä ansiosta asiakkaamme kuuluvat alan tyytyväisimpiin. Verisure on selkeä markkinajohtaja Suomessa ja osa kansainvälistä Securitas Direct -ryhmää, joka palvelee yli 1,8 miljoonaa asiakasta ja työllistää 9 000 henkilöä 14 maassa Euroopassa ja Etelä-Amerikassa.

Verisuren Night Control tuo lisäturvaa koteihin
 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...