Very Peri on vuoden 2022 Pantone-väri

 

Pantone on julistanut vuoden 2022 värin: Very Peri, joka on voimakas talvionsininen, jota elävöittää violetinpunerva vivahde. Pantonen mukaan väri on sinisen sävyistä pirtein ja lämpimin. 

Very Peri on vuoden 2022 Pantone-väriKuva: Pantone

Pantonen mukaan Very Peri ilmaisee ajan henkeä maailmanlaajuisessa muutoksessa; väri tekee näkyväksi nykyelämän kietoutumisen virtuaalimaailmaan sekä sen, kuinka digiväritrendit toteutuvat fyysisessä todellisuudessa ja päinvastoin. Very Peri näyttää tulevaisuuden uudessa valossa ja päivittää suhteemme siniseen väriin lisäämällä siihen uusia näköaloja, Pantone kertoo. Värisävyn kokonaisvaikutelma on iloinen ja dynaaminen ja samalla luovuuteen ja mielikuvitukselliseen ilmaisuun rohkaiseva.

Pantonen mukaan futuristinen Very Peri taipuu tunnelmanluojaksi erilaisiin materiaaleihin, viimeistelymenetelmiin ja pintoihin alkaen kiiltävästä hohdosta high tech -materiaaleissa aina käsityömäiseen jälkeen luonnonkuiduissa.

Luokitukset

Sisustaminen

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...