Vuoden 2018 tulisijahitti on PUUHELLA!

 
Vuoden 2018 tulisijahitti on PUUHELLA!Kuva: Warma-Uunit Oy

Liesikysyntään vastaus Warma-Uunien monipuolisesta valikoimasta.

Uutuustuotteemme leivinuunillinen Serafiina-liesi täydentää monikäyttöisten puuhellojemme malliston. Olemme jo pitkään tehneet kehitystyötä puuhellaperinteen säilymiseksi, luomalla malliston liesiä, jotka ovat paitsi hyvännäköisiä, myös ruuanlaitto-ominaisuuksiltaan todella käytännöllisiä ja toimivia. Mallistomme liesissä ei tarvitse tyytyä kompromisseihin, liesitasot lämpenevät jo pienillä puumäärillä ja uunit ovat tasalämpöisiä rungon mahtavan varauskyvyn ansiosta. Uudessa leivinuunillisessa mallissamme minkään ominaisuuden käyttäminen ei sulje toista pois, eli sekä leivinuunia, että keittotasoa voi käyttää samanaikaisesti.

Puuliesiemme kysyntä on kasvanut tasaisesti viimeisten vuosien aikana, mutta nykylainsäädäntö, sekä -rakennustekniikka ovat luonut haasteita perinteisten puuhellojen valmistukselle. Näihin haasteisiin olemmekin pystyneet vastaamaan kehittämällä palotekniikkaa sekä mahdollistamalla helloissamme korvausilman tuomisen ulkoa suoraan tulisijalle, jolloin hellat toimivat alipaineisesta ilmanvaihdostakin huolimatta.

Meidän olosuhteisiimme suunniteltu tuote, joka säästää kuluissa ja luo turvaa häiriötilanteissa

Liesiemme kotimaisuusaste on korkea, laadukkaat ja erittäin varauskykyiset rungot, sekä osan pinnoitteista valmistamme omassa tehtaassamme. Valurautaiset osat hankimme kotimaisilta toimittajilta. Kotimaisuuden lisäksi tärkeimpiä arvojamme ovatkin laatu, käytettävyys ja ympäristöystävällisyys.

Puuhella mahdollista ruuanlaiton ja lämmittämisen myös sähkönjakelun häiriötilanteissa. Luonnollisesti puuhellan ahkera käyttö säästää myös lämmitys- ja sähkökuluissa.

Hyötyä ja tunnelmaa

Lietemme korkea varauskyky pitää paisto-ominaisuudet tasaisina ja lämpöä riittää pitkään. Runko luovuttaa lämpöä lempeästi huonetilaan, joten puuhella on myös oivallinen lämmityslaite. Liesitason kautta lämpöä taas saa nostettua nopeasti. Lieden paisto- ja lämmitysominaisuuksia säädellään polttopuumäärillä. Erityisesti ruuanlaitto vaatii pientä harjoittelua, mutta aito puulla lämmitetty hella palkitsee ainutlaatuisilla ruuanlaitto-ominaisuuksilla.

Serafiinan leivinuuniversion luukku on varustettu lasilla, jolloin leivinuunissa polttamalla voi ihailla aidon takkatulen tunnelmaa. Leivinuuni on kiireettömän kokkaajan uskollinen ystävä, uuni paistaa rapeakuoriset leivät ja hauduttaa mehevät padat. Leivinuuni lämpenee polttamalla siinä puita, jonka jälkeen tuhkat varistetaan tuhkatilaan ja uuni on käyttövalmis. Serafiinan erikoisuutena on, että liesitaso lämpiää tehokkaasti myös leivinuunissa poltettaessa.

Warma-Uunit Oy

Olemme pienehkö, mutta innovatiivinen perheyritys Uudestakaupungista, arvostamme humaania elämäntapaa takkatulen äärellä ja haluammekin valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka mahdollistavat tulen valjastamisen hyötykäyttöön monipuolisesti. Valikoimaamme kuuluu laaja kattaus varaavia tulisijoja, sekä maahantuomme kamiinoita ja kiertoilmasydämiä. Yrityksellämme on koko maan kattava myynti- ja asennusverkosto, sekä tuotteita myydään myös oman verkkokaupan kautta.

Warma-Uuneja on valmistettu vuodesta 1996 -lähtien. Yrityksen perustajalla Vesa Salmisella on yli 35vuoden kokemus tulisija-alalta, uransa hän aloitti tulisijamuurarina ja tuotekehittäjänä. Aktiivinen kehitystyö Warma-Uunien huippumodernissa tuotekehityslaboratoriossa sekä vuosikymmenten aikana kerätyt käyttäjäkokemukset, ovat hioneet tuotteidemme poltto- ja lämmitysominaisuudet alan huipulle.

 

 
 
 
 
 
 

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...