Vuoden Omakotiasukas on tervakoskelainen Arto Seppälä

 

Vuoden 2020 Omakotiasukkaaksi on valittu omakotiaktiivi Arto Seppälä Hämeestä. Valinta tehtiin kuudennen kerran.

Vuoden Omakotiasukas on tervakoskelainen Arto SeppäläKuva: Pixabay

Omakotiliitto kiittää Arto Seppälää aktiivisuudesta monissa jäsenyhdistyksissä, toimikunnissa ja hallituksessa, laajojen yhteistyöverkkojen luomisesta sekä Omakotiliiton näkyvyyden lisäämisestä useilla messuilla.

”Arto Seppälällä on pitkäaikaiset luottamustehtävät liitossa sekä piirijärjestössä, ja hän on toiminnallaan tehnyt Omakotiliittoa laajalti tunnetuksi. Arton toiminnassa korostuu liiton edun lisäksi pyyteetön jäsenten palveleminen”, kertoo Omakotiliiton puheenjohtaja Ari Rehnfors valinnasta.

Seppälää on myös kiittäminen tuhansista linnunpöntöistä ympäri Suomen, sillä hän on ideoinut valtakunnallisen Linnulle koti -kampanjan, joka on aktivoinut useita jäsenyhdistyksiä linnunpönttötalkoisiin. Seppälä toimi myös viestintätoimikunnan puheenjohtajana, kun Omakotiliiton jäsenlehteä uudistettiin, ja puheenjohtajuus jatkuu edelleen. Seppälä on aktiivinen Tervakosken omakotiyhdistyksessä, Forssan seudun omakotiyhdistyksessä sekä Omakotiliiton Hämeen piirissä.

Seppälä luonnehtii itseään yhdistysaktiiviksi, jonka intohimona ovat erityisesti messut ja tapahtumat. Hän nauttii uusien yhteistyökumppanuuksien solmimisesta.

”Sitä kautta saadaan jäsenille tärkeitä etuja ja luodaan kiinnostavia, monipuolisia tapahtumia. Lisäksi olen saanut itse hyviä kavereita yhteistyökumppaneista.”

Hän sai kipinän messu- ja tapahtumatoimintaan jo isältään, joka kiersi työnsä puolesta paljon messuja ja otti pienen poikansa usein mukaan. Seppälän omakin perhe on kiertänyt messuilla mukana. Tervakosken omakotiyhdistyksen puheenjohtajana Seppälä on ollut kymmenen vuotta. ”Yhdistystoiminta on rikastavaa, saa olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä ja oppii valtavasti eri asioista”, hän sanoo.

Seppälä asuu Hämeen Tervakoskella itse rakentamassaan omakotitalossa, ja nauttii taajaman rauhasta hyvien palvelujen äärellä. Koti on tärkeä paikka, ja hämäläiset perinteet ovat sydäntä lähellä. Kodin hyvä sijainti Riihimäen ja Hämeenlinnan välissä on tärkeä paljon liikkeellä olevalle miehelle. Työ lentokentällä on vuorotyötä, joten liikkumisen täytyy olla vaivatonta.

Arto Seppälä arvostaa omassa talossa eniten omaa rauhaa, oman alueen ja tontin hallintaa sekä tilaa olla.

”Omassa talossa saa rauhassa touhuta. Ja kyllä sauna ja autotalli ovat tärkeitä paikkoja. Koti on rauhan tyyssija”, hän kiteyttää.

Vuoden Omakotiasukkaan valinta liittyi valtakunnalliseen Omakotipäivään, jota vietettiin 2.5.2020. Valinnan on tehnyt Omakotiliiton hallitus.

https://www.omakotiliitto.fi

Luokitukset

Suunnittelu Muut

 
 

 
 
 
 
 
 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...